ripple, xrp
Ripple

Kan XRP naar een Koers van 10 dollar per token Stijgen?

De populaire pseudonieme analist Crypto Caesar deelt met zijn ruim 60.000 volgers dat hij enorm bullish is over XRP. “Het lijkt erop dat XRP zich klaarmaakt voor een grote koersbeweging in de maandgrafiek. De bullish kruising van de LMACD is bevestigd. Positief nieuws rondom de rechtszaak kan een significante stijging veroorzaken.

Als XRP duidelijkheid krijgt van de rechter, dan zou ik een koers van 10 dollar niet onwaarschijnlijk vinden”, aldus een zeer optimistische Crypto Caesar.

Klaar voor een stijging?

Een koers van 10 dollar zou vanaf de huidige koers van 0,4726 dollar wel heel bijzonder zijn. XRP bungelt al jaren rond dat koersniveau en krijgt het maar niet voor elkaar om terug te schieten naar de oude hoogtepunten. Wat dat betreft lijkt de voorspelling van Crypto Caesar iets te optimistisch.

De analist baseert zijn analyse voor een gedeelte op de Linear Moving Average Convergence Divergence (LMACD) indicator. Daarvoor ziet hij op dit moment een bullish kruising.

LMACD is een indicator die men gebruikt om trendveranderingen in de markt te spotten en op basis daarvan koop- of verkoopmomenten te bepalen voor een financiële asset.

Sinds 2016 hebben we tweemaal een vergelijkbare kruising van de LMACD gezien voor XRP en beide keren veroorzaakte dat een gigantische koersexplosie voor de digitale munt. Zou Crypto Caesar dan gelijk krijgen met zijn voorspelling? Dat gaan we zien.

Whales kopen in

De grootste investeerders lijken in ieder geval wel te geloven in de toekomst van XRP. Sinds februari kochten zij namelijk voor het gigantische bedrag van 570 miljoen dollar aan XRP in.

Eerder deze maand kochten de whales nog 360 miljoen tokens, nadat de koers van XRP in één week met 12 procent onderuit ging.

Crypto Caesar is niet de enige analist die optimistisch is over de toekomst van XRP. Ook Crypto Assets Guy schrijft in de bovenstaande tweet een mooi scenario uit voor de digitale munt.

Hij verwacht een koers van 3,50 dollar voor XRP zodra ze een overeenkomst sluiten met de SEC over de rechtszaak. Vervolgens zou de koers naar 5,00 dollar gaan als beursplatformen als Coinbase de token opnieuw noteren.

Daarna voorziet hij een koers van 7 dollar als Ripple naar de beurs gaat en schiet de token volgens hem naar 10 dollar zodra er meer samenwerkingen met banken ontstaan. “Blijf realistisch XRP-gemeenschap”, zo schrijft hij onder zijn eigen (zeer optimistische) bericht.

Gratis 20 euro aan Crypto

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht XRP kopen? Dan hebben we geweldig nieuws voor je! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Als je je aanmeldt bij Bitvavo via de onderstaande knop, ontvang je niet alleen 20 euro gratis, maar betaal je ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.

Ripple nieuws

Zorgen om Ripple en XRP: Waarom ze ongegrond zijn
Dit is waarom Ripple (XRP) één van de meest verhandelde Crypto’s is
XRP-gemeenschap reageert massaal op tweet van Elon Musk
Meer nieuws

Meest gelezen

XRP-gemeenschap reageert massaal op tweet van Elon Musk
Kan je nog miljonair worden van Shiba Inu?
Shiba Inu’s Shibarium in de problemen na totale ineenstorting van activiteit