Bitcoin Nieuws

Bitcoin Nieuws

Mede-oprichter Morgan Creek Digital verkoopt Chevy voor Bitcoin BTC

Door de prijsstijgingen van Bitcoin (BTC) over de afgelopen weken lijken een aantal mensen nu liever hun bezittingen te verkopen voor de nummer 1 crypto dan een fiat-valuta aan te houden.


0.4 BTC gekregen voor Chevy uit 2007

Een voorbeeld hiervan is Jason Williams, de mede-oprichter van Morgan Creek Digital. Morgan Creek Digital is een dochteronderneming van Morgan Creek Capital en richt zich op het investeren in digitale activa’s.

Williams Tweette het bericht de wereld in dat hij zijn Chevy uit 2007 had verkocht voor 0.4 BTC, of circa $7.300 met de huidige waarde. Hiermee lijkt hij net over het gemiddelde van $7.000 voor gebruikte suburbans te zitten, terwijl nieuwe modellen worden verkocht voor ruim $50.000.


Vanaf nu tot 10 december geeft crypto exchange Bybit alle nieuwe en bestaande gebruikers bonussen tot $500! Klik hier.


Gebruik Bitcoin in betalingen

Mocht Bitcoin inderdaad de enorme waarde van $130.000 per stuk bereiken, wat door enkele analisten voorspeld wordt, dan is zijn inmiddels 13 jaar oude auto even veel waard geweest als een gloednieuw model.

Dat Williams zijn Chevy nu inruilt voor Bitcoin, suggereert echter wel dat de crypto-markt steeds serieuzer wordt genomen. Hiernaast stappen steeds meer grote bedrijven in de crypto-wereld, waaronder de online betalingsgigant PayPal.

Toch is het gebruik van Bitcoin in betalingen momenteel nog relatief laag. Dit komt doordat de grootste cryptocurrency volgens velen geen geschikt betaalmiddel is. Wanneer betalingen worden uitgevoerd met cryptocurrencies, worden vaker altcoins gebruikt, zoals Ripple’s XRP.


Bitcoin nieuws

Crypto miners verkopen record aantal Bitcoin Crypto miners verkopen record aantal Bitcoin
Bitcoin, Ethereum en Dogecoin koers stijgen, maar analisten verwachten nieuwe crash Bitcoin, Ethereum en Dogecoin koers stijgen, maar analisten verwachten nieuwe crash
China waarschuwt dat Bitcoin koers naar $0 kan zakken China waarschuwt dat Bitcoin koers naar $0 kan zakken
Meer nieuws

Meest gelezen

Experts: Shiba Inu koers kan tot $4,15 stijgen in 2040 Experts: Shiba Inu koers kan tot $4,15 stijgen in 2040
Bitcoin, Ethereum en Dogecoin koers stijgen, maar analisten verwachten nieuwe crash Bitcoin, Ethereum en Dogecoin koers stijgen, maar analisten verwachten nieuwe crash
Deze week vallen er twee cruciale beslissingen in Ripple rechtszaak Deze week vallen er twee cruciale beslissingen in Ripple rechtszaak
meer meest gelezen

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten