bitcoin koers
Bitcoin

Meer dan 5.300 Bitcoin gekocht door drie van de grootste Bitcoin-whales

Recente gegevens over de rijkste Bitcoin wallets laten zien dat enkele van de grootste Bitcoin whales meer dan 5.000 Bitcoin hebben gekocht tijdens de dip.


Drie whales kopen Bitcoin

De Chinese journalist Colin Wu, heeft dit op Twitter gegevens gedeeld over de enorme aankopen van de crypto whales. Drie van hen hebben gisteren een enorme hoeveelheid Bitcoin gekocht tijdens de dip.

Colin Wu schrijft dat drie van de top 50 Bitcoin whales BTC hebben gekocht tijdens de dip. De op 32 na grootste wallet heeft bijvoorbeeld 3.000 Bitcoin bijgekocht. De op 33 na grootste whale kocht 1.455 BTC tokens bij en een andere grote investeerder kocht er nog eens 867 bij. Dat komt neer op 5.322 Bitcoin in totaal, ter waarde van $225.204.067 tegen de huidige Bitcoin prijs.

Wu benadrukte dat geen van deze vier adressen alle niet behoren tot een crypto exchange.


Wil jij Bitcoin verhandelen op 1 van de grootste en meest betrouwbare exchanges ter wereld? Klik hier. en ga naar KuCoin.


Beleggers vergroten blootstelling aan Bitcoin

De Bitcoin ELR (estimated leverage level) op exchanges heeft een recordhoogte van 0,026 bereikt. Dit wijst erop dat steeds meer beleggers hun blootstelling aan Bitcoin vergroten door een hoge leverage te nemen. Het lijkt er dus op dat beleggers verwachten dat de dip nu achter de rug is.

Eerder deze week crashte de BTC prijs van $47.000 tot onder de $41.000. Deze prijsstijging werd veroorzaakt door de de aankondiging van de Federal Reserve van een mogelijke renteverhoging en de daling van de Bitcoin hashrate als gevolg van internetbeperkingen vanwege de rellen in Kazachstan

Bitcoin nieuws

Marathon Digital verhoogt Hashrate-doelstelling voor 2024
Jack Mallers: ‘Bitcoin koers op weg naar $1 miljoen’
Fondsbeheerder: ‘Hoge inflatie gaat Bitcoin naar $200.000 brengen’
Meer nieuws

Meest gelezen

Bitcoin koers verliest $2.000, wat is er aan de hand?
Crypto analist: ‘Deze 3 altcoins gaan vlammen volgende week’
Ripple gaat in beroep en wil $10 miljoen boete betalen aan de SEC