crypto prijs stijgt
Altcoin

Nederlandse crypto-expert: Deze altcoins bieden enorme koopkansen

De bekende Nederlandse crypto analist Michael van de Poppe heeft op socialmediaplatform X meerdere altcoins uitgelicht die volgens hem momenteel een uitzonderlijke koopgelegenheid bieden.

Recentelijk is de cryptomarkt in een neerwaartse trend terechtgekomen, waarbij meerdere altcoins aanzienlijke verliezen hebben geleden. Van de Poppe wijst er echter op dat deze prijsdalingen juist kansen creëren, aangezien diverse cryptocurrencies nu tegen verlaagde prijzen verkrijgbaar zijn.

Michael van de Poppe wijst op verschillende cryptoprojecten die momenteel een bijzondere kans voor investeerders vormen. Een opvallend voorbeeld hiervan is Chainlink (LINK), een leidend gedecentraliseerd oracle-netwerk in de cryptomarkt.

LINK heeft een forse daling van bijna 40% ondergaan ten opzichte van zijn recente piek. Deze grote terugval wordt door de Nederlandse crypto-analist gezien als een uitgelezen kans voor investeerders.

De enorme potentie van Polkadot

Verder wijst Michael van de Poppe op Polkadot (DOT) als een bijzonder aantrekkelijke investering. Hoewel deze vooraanstaande altcoin momenteel ver verwijderd is van zijn recordhoogte van $55, met een huidige koers van slechts $8,5, benadrukt hij het aanzienlijke potentieel.

De multi-chain infrastructuur van Polkadot, die naadloze interactie tussen verschillende blockchains faciliteert, onderstreept de langetermijnvooruitzichten en de huidige koopgelegenheid.

Kleinere altcoins met potentie

De analist heeft ook verschillende kleinere altcoins benadrukt, waaronder Celestia (TIA), Woo Network (WOO), SEI (SEI), en Skale Network (SKL). Deze munten hebben een aanzienlijke waardevermindering ervaren in vergelijking met Bitcoin. Volgens de analist bieden deze dalende prijzen een potentieel voor aanzienlijke winsten in een opkomende bullmarkt.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Chainlink of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Altcoin nieuws

Hongkong: Worldcoin-project overtreedt privacywetten
80% van alle nieuwe crypto’s op Binance staan in het rood!
Rekt Capital verwacht snel nieuwe ‘hype-cyclus’ voor altcoins
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto-analisten voorspellen: Zó lang duurt het om miljonair te worden met een $1.000 investering in Cardano
XRP’s toekomst: Kan het Solana, Ethereum en zelfs Bitcoin inhalen?
Bitboy: Schikking tussen Ripple en SEC nabij – Verwacht enorme prijsstijging voor XRP