Altcoin Nieuws

Altcoin Nieuws

Nieuwe Terra LUNA prijs daalt met meer dan 70% na Airdrop

De maand mei begon met de ineenstorting van het oude Terra en eindigt met een wedergeboorte van het nieuwe Terra 2.0. De prijs van de nieuwe LUNA token is echter direct hard gecrasht.

LUNA airdrop gaat live

In een poging Terra nieuw leven in te blazen, hebben de oprichter en de gemeenschap een aantal voorstellen uitgewerkt. Het plan om een nieuwe chain genaamd Terra (met de token LUNA) te bouwen en de oude te hernoemen naar Tera Classic (met de token LUNC) is uiteindelijk door de meerderheid van de community aangenomen. Het plan omvatte ook de airdrop van verschillende nieuwe tokens.

Terra liet weten dat Blok 1 van de nieuwe Terra-blockchain eerder vandaag is geproduceerd. Ondertussen, uren na de lancering van de nieuwe token, zijn de prijzen met maar liefst 70% gedaald. De Terra (LUNA) koers opende tussen het prijsniveau van $17- $18 en steeg daarna even tot de $20.

Op dit moment is de prijs echter tot $5,29 gedaald. Het handelsvolume heeft een enorme stijging van 2408% gezien tot $97,5 miljoen. Volgens de Coinmarketcap bedraagt de marktkapitalisatie ongeveer $5,25 miljard. De prijs van Terra Classic is gedaald tot bijna nul.

Nieuwe LUNA prijs daalt met 70% – Bron: CoinMarketCap

1 miljard nieuwe tokens uitgegeven onder houders

Eerder kondigde Terra aan dat gebruikers die in aanmerking komen hun wallet kunnen controleren op de nieuwe Chain. Ze moeten het Phoenix-1-netwerk selecteren in hun browserextensie. Het vermeldde ook dat de levering van de Airdrop beperkt is tot slechts 1 miljard tokens. Hiervan zal 30% worden toegewezen aan de gemeenschapspool en 35% aan pre-crash LUNA-houders. Terwijl pre-crash UST-houders en post-crash LUNA-houders elk 10% worden toegewezen. Post-crash UST-houders krijgen 15% van de airdrop.

Terra voegde eraan toe dat gebruikers hun liquid LUNA kunnen gebruiken door ze in meerdere dingen te stoppen. Het kan op het Terra-station worden ingezet om beloningen te verdienen en deel te nemen aan bestuursbeslissingen.

Altcoin nieuws

Polygon bereikt koolstofneutraliteit en koers stijgt met 24% Polygon bereikt koolstofneutraliteit en koers stijgt met 24%
Do Kwon ontkent verduisteren van 2.7 miljard dollar Do Kwon ontkent verduisteren van 2.7 miljard dollar
Terra oprichter Do Kwon verdiende meer dan $80 miljoen per maand Terra oprichter Do Kwon verdiende meer dan $80 miljoen per maand
Meer nieuws

Meest gelezen

Experts: Shiba Inu koers kan tot $4,15 stijgen in 2040 Experts: Shiba Inu koers kan tot $4,15 stijgen in 2040
Bitcoin, Ethereum en Dogecoin koers stijgen, maar analisten verwachten nieuwe crash Bitcoin, Ethereum en Dogecoin koers stijgen, maar analisten verwachten nieuwe crash
Deze week vallen er twee cruciale beslissingen in Ripple rechtszaak Deze week vallen er twee cruciale beslissingen in Ripple rechtszaak
meer meest gelezen

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten