Bitcoin,, Trending

Nigel Green: $10k is de nieuwe Bottom voor Bitcoin

De CEO van het financieel adviesbureau deVere Group, genaamd Nigel Green, zegt dat de nieuwe ‘normale’ bodem voor de Bitcoin prijs op $10.000 dollar ligt.


Nieuwe bodem prijs voor BTC is $10.000

Het Londense nieuws platform ‘LondonLovesBusiness’ meldde op 27 augustus dat Green de volgende uitspraak over de Bitcoin deed:

“Kijkend naar de prestaties dit jaar, geloof ik dat de nieuwe normale bodemprijs voor Bitcoin $ 10.000 dollar is. De koers stuitert rond deze prijs. Als het onder dit niveau fluctueert, schiet het weer omhoog. We hebben dit afgelopen maandag nog gezien toen Bitcoin in enkele minuten weer omhoog schoot naar $ 10.500 dollar. ”

De CEO wordt door de crypto wereld gezien als een Bitcoin optimist. Zo merkte Green eerder dezer maand op dat Bitcoin naar verwachting spoedig de $15.000 dollar zal bereiken.


Bitcoin is het geld van vandaag

Green onderbouwd zijn voorspelling dat BTC $15.000 dollar waard wordt. Hij benoemd de handelsoorlog tussen Amerika en China en de Brexit grote katalysatoren voor de stijgende BTC koers. Daarnaast noemt hij de Bitcoin halving in 202 en de groei van het publieke bewustzijn als redenen. Beleggers zullen Bitcoin zien als een veilige investering wanneer er politieke spanningen zijn. Dit omdat Bitcoin bijna niet afhankelijk is van traditionele markten.

Niet alleen Green geeft toe dat BTC langzamerhand een veilige investering wordt. Ook Nelson Minier van crypto exchange Kraken zegt dat beleggers BTC gebruiken als veilige opslag. Hij concludeert:

“Er is een toenemende wereldwijde acceptatie dat cryptocurrencies, zoals Bitcoin, niet alleen omdat het de toekomst van geld kan zijn, maar omdat het in toenemende mate het geld van vandaag is. Dit wordt weerspiegeld in de nieuwe bodemprijs van Bitcoin van $ 10.000. “


[Tijdelijk aanbod]: Gratis 1000 euro handelen

ACTIE: Maak een Bitvavo Account aan via Newsbit en betaal de eerste 1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is veruit de goedkoopste Nederlandse exchange. (Klik op de onderstaande knop)

 

Bitcoin nieuws

Bitfinex: Vraag naar Bitcoin vijf keer groter dan aanbod na Halving
Crypto analist: Bitcoin koers van $111.000 is mogelijk
Amerikaanse crypto-aandelen schieten omhoog na Bitcoin halving
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto analist: VeChain koers gaat met 1400 procent stijgen
Stuurt de Amerikaanse centrale bank aan op een gigantische crash voor Bitcoin en aandelen?
Crypto analist: ‘Deze 3 altcoins gaan vlammen volgende week’