Blockchain Nieuws

Opera-Browser integreert blockchain-services van Elrond

Opera, de Web3-cryptobrowser, heeft zijn plannen bekend gemaakt om de blockchain-services van Elrond te integreren voor zijn ruim 300 miljoen gebruikers.

Integratie Opera en Elrond

De integratie zou Opera-gebruikers helpen om directe toegang te krijgen tot een groot aantal van gedecentraliseerde applicaties (DApps) en andere populaire diensten via de geïntegreerde Opera-wallet.

Elrond zelf is een schaalbaar blockchain-netwerk dat diverse diensten aanbiedt dat infrastructuur aanbiedt voor onder andere DApps. Door de integratie met Opera krijgen alle gebruikers toegang tot de ‘Elrond Standard Digital Token’, ofwel ESDT afgekort. Dit is een native token dat naast de native EGLD-tokens draait. Het is hierdoor een goed toegangspunt voor Web3.

Iedere gebruiker kan deelnemen zonder afhankelijk te zijn van een wallet van een derde partij, wat voor extra naadloze transacties en extra beveiliging zorgt. De Opera-browser biedt een geïntegreerde crypto-wallet, waardoor het een geschikt toegangspunt is voor miljoenen gebruikers die toegang hebben tot meerdere blockchain-ecosystemen vanaf dit enkele toegangspunt.

Web3 voor iedereen toegankelijk maken

Eerder boodt Opera al ondersteuning voor Bitcoin, de BNB Chain, Ethereum en Polygon. Opera zegt het volgende:

Ons doel is om een begrijpelijk en veilig toegangspunt tot Web3 te zijn voor iedereen die geïnteresseerd is in crypto. Dit betekent ook dat we een functie voor het selecteren van een wallet hebben geleverd waarmee onze gebruikers kunnen kiezen welke wallet ze willen gebruiken om met een bepaalde DApp te communiceren.

Het is op dit moment nog niet bekend wat de volgende integratie van Opera zal zijn, alhoewel er wel verwacht wordt dat dit op redelijke termijn zal gebeuren.

Blockchain nieuws

Russische militaire groepen halen $400.000 op in crypto Russische militaire groepen halen $400.000 op in crypto
Game gigant Sega gaat eerste blockchain-game lanceren Game gigant Sega gaat eerste blockchain-game lanceren
Rusland gaat waarschijnlijk nooit Bitcoin gebruiken voor transacties Rusland gaat waarschijnlijk nooit Bitcoin gebruiken voor transacties
Meer nieuws

Meest gelezen

Gaat de XRP-prijsvoorspelling van The Simpsons uitkomen? Gaat de XRP-prijsvoorspelling van The Simpsons uitkomen?
Analisten voorspellen crash en Ethereum koers van 750 dollar Analisten voorspellen crash en Ethereum koers van 750 dollar
Gokhshtein: De Ripple koers zal Exploderen als dit gebeurt Gokhshtein: De Ripple koers zal Exploderen als dit gebeurt
meer meest gelezen

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten