cardano, ada
Cardano

Opvallend patroon wijst op spectaculaire stijging: Cardano op rand van 6.000% koersexplosie

Crypto-analist Tyler Strejilevich heeft een opvallende analyse gedeeld over de koers van Cardano (ADA), waarbij hij een indrukwekkende prijsstijging van mogelijk 6.000% voorspelt. Deze voorspelling komt na een reeds indrukwekkende prestatie van deze populaire altcoin in recente maanden.

Afgelopen week alleen al zag Cardano een waardestijging van 50%, aangewakkerd door groeiend marktoptimisme, mede door speculaties over de mogelijke lancering van een Bitcoin (BTC) Spot exchange-traded fund (ETF).

Cardano’s koersschommelingen

Cardano heeft een opmerkelijke week achter de rug. Slechts een week geleden was de munt ongeveer $0,39 waard, maar wist kortgeleden een piek van boven de $0,62 te bereiken. Momenteel is er een lichte afkoeling in de markt, met de ADA koers rond de $0,59.

Cardano’s rally, net als die van vele andere altcoins, lijkt voornamelijk gedreven te zijn door het positieve marktsentiment rond de verwachte lancering van een nieuw Spot ETF. Beleggers zijn hoopvol dat dit fonds aanzienlijk institutioneel kapitaal zal aantrekken, wat potentieel grote impact kan hebben op de cryptoprijzen.

Cardano (ADA) koers kan met 6000% stijgen

Analist Tyler Strejilevich heeft recentelijk zijn analyse van de Cardano (ADA) koers gedeeld op het sociale media platform X. Hij wijst op een belangrijk patroon in de koersbeweging van ADA, bekend als de ‘weekly cross’. Dit patroon ontstaat wanneer twee verschillende ‘Moving Averages’ elkaar kruisen. Interessant is dat de laatste keer dat dit patroon zich voordeed bij Cardano, het resulteerde in een indrukwekkende rally, waardoor de koers met maar liefst 6.000% steeg.

Een dergelijke stijging zou betekenen dat de koers van Cardano ver boven de $1 uit zou kunnen komen. Als de geschiedenis zich herhaalt, zou dit zelfs kunnen leiden tot een koers van boven de $35.

Dit zou de marktwaarde van Cardano boven de $1 biljoen brengen, wat een opmerkelijk en wellicht onrealistisch scenario is in de huidige markt. Toch wordt dit patroon gezien als een krachtige indicator, die zowel analisten als handelaren enthousiast maakt over de toekomstige mogelijkheden van Cardano.

December deal: Pak nu je 20 Euro bonus bij Bitvavo

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Cardano of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve decemberaanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Alleen in de maand december: meld je aan bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 20 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Cardano nieuws

Kan Cardano (ADA) 1 dollar worden? 
Gaat Cardano binnenkort 75% stijgen?
Cardano-oprichter: “We hebben alle troeven in handen”
Meer nieuws

Meest gelezen

Cathie Wood: 6 Ethereum is genoeg om miljonair te worden
Waarom is de cryptomarkt zo hard onderuit gegaan?
Bitcoin koers valt onder de $60.000 – wat is er aan de hand?