Ethereum Nieuws

Ethereum Nieuws

Parabolische prijsstijging is mogelijk voor Ethereum

Analisten verwachten dat de Ethereum prijs enorm kan gaan stijgen nu de munt vandaag een nieuw jaarlijks hoogtepunt van $570 heeft bereikt.


Belangrijke weerstandsgebieden

Op de korte termijn kan de Ethereum prijs waarschijnlijk stijgen tot het $600 weerstandsgebied. Dit is een zeer belangrijk gebied aangezien dit het begin markeerde van een bearish trend die in mei 2018 begon. Het zal dus een zware kluif worden voor ETH om dit niveau te verslaan.

Echter, wanneer Ethereum de $600 weerstand doorbreekt zal de prijs zomaar verder kunnen stijgen tot $700 en vervolgens tot $900. Daarboven is er weinig weerstand meer tot het hoogste punt ooit.

ETH wekelijkse grafiek – Bron: Tradingview

Vanaf nu tot 10 december geeft crypto exchange Bybit alle nieuwe en bestaande gebruikers bonussen tot $500! Klik hier.


Het ziet er goed uit voor Ethereum

Ethereum presteert al een hele tijd uitermate goed. Er zijn een aantal belangrijke factoren die voor het positieve sentiment zorgen rondom de grootste altcoin.

Ten eerste komt de Ethereum 2.0-netwerkupgrade steeds dichterbij. ETH 2.0 is een belangrijke upgrade om Ethereum te verplaatsen van het proof-of-work (PoW) consensus algoritme naar het proof-of-stake (PoS) -algoritme. In wezen verwijdert het miners uit het netwerk om de afwikkeling van transacties te optimaliseren.

Ten tweede blijkt uit data dat grote investeerders (whales) Ethereum tokens blijven verzamelen. Deze trend valt samen met de daling van het aantal tokens dat op exchanges staan. Dit komt mede doordat steeds meer investeerders hun tokens in ETH 2.0 deposito-wallets stoppen.

De sterke fundamentele factoren en de gunstige technische structuur zorgen ervoor dat handelaren zeer optimistisch zijn over de prijstrend op de korte termijn.

 

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten