Altcoin

PayPal CEO: Ons platform zal het nut van crypto versterken

De nieuwe cryptodiensten van PayPal zullen de acceptatie van cryptocurrencies door bedrijven flink versnellen , zegt CEO Dan Schulman.


De digitale transformatie

De CEO van PayPal is van mening dat cryptocurrencies op het punt staan ​​algemeen geaccepteerd te worden nu meer bedrijven en consumenten massaal naar “digitale betalingen en digitale valuta’s” bewegen. 

In een interview met CNBC zei Dan Schulman dat de COVID-19-pandemie de verschuiving naar digitale betaalmethoden heeft versneld. PayPal wil voorop lopen in de voortdurende digitale transformatie.

Schulman zei dat het gebruik van contant geld zeer snel is afgenomen tijdens de pandemie, en voegde eraan toe dat 40 tot 70% van de consumenten niet langer met contant geld wil betalen.

PayPal maakt het niet alleen gemakkelijker voor mensen om cryptocurrencies te kopen en vast te houden. De dienst wordt geïntegreerd met bestaande betalingsplatforms voor handelaren, waardoor bedrijven digitale betalingsvormen kunnen accepteren. De PayPal-manager zei:

“Eén van de dingen die we hebben toegestaan, is het niet alleen gemakkelijk maken om cryptocurrencies te kopen, verkopen en te houden, maar ook gaan we begin volgend jaar cryptocurrencies toestaan ​​als ​​financieringsbron voor elke transactie die plaatsvindt op alle 28 miljoen retailers. En dat zal het nut van cryptocurrencies aanzienlijk versterken. “

PayPal raadpleegde wereldwijde toezichthouders en centrale banken voordat het zijn cryptodienst lanceerde. Schulman zei dat het slechts een kwestie van tijd is voordat deze monetaire autoriteiten hun eigen digitale valuta van de centrale bank of CBDC’s vrijgeven:

“Het is geen kwestie van of, maar wanneer en hoe we zullen gaan zien dat steeds meer centrale banken vormen van digitale valuta uitgeven. Ik denk dat je steeds meer nut gaat halen uit cryptocurrency. “


Klik hier en verdien tot $500 aan bonussen bij exchange Bybit. Voor alle gebruikers die crypto storten. Actie geldt tot en met 10 dec.


Snelle prijsstijging van Bitcoin

PayPal lanceerde eerder deze maand zijn crypto-handelsdiensten in Amerika. De services worden begin volgend jaar wereldwijd uitgerold.

De wereldwijde betalingsdienst, die meer dan 300 miljoen actieve gebruikers heeft, heeft in hoog tempo Bitcoin en andere cryptocurrencies opgekocht. PayPal heeft bijna 70% van alle nieuwe Bitcoin in omloop gekocht. Zodoende wordt dit aanbodtekort genoemd als een belangrijke reden voor de snelle koersstijging van Bitcoin in de afgelopen maand.