Altcoin Nieuws

Altcoin Nieuws

Polygon stijgt met 35% nu durfkapitalisten overstappen naar Matic

De Polygon prijs is vandaag met 35 procent gestegen, waardoor het zijn All Time High nadert. Wat is de reden voor deze enorme MATIC koersstijging?


De Polygon (MATIC) prijs stijgt met 35%

Op het moment van schrijven ligt de prijs van 1 MATIC token rond de $2,37. Dit terwijl de koers 1 dag geleden nog rond de $1,84 lag. Dat betekent dat de prijs vandaag met bijna 35 procent is gestegen. Niet alleen de prijs, maar ook het handelsvolume is flink gestegen. Het 24-uurs handelsvolume ligt nu namelijk op $5,1 miljard, wat 59 procent hoger is dan een dag daarvoor. Het ziet er vandaag dus goed uit voor Polygon investeerders.

MATIC 4-uurs grafiek – Bron: Tradingview

Grote investeerders zijn geïnteresseerd in Polygon beginnen massaal MATIC te kopen

Steeds meer grote investeerders en whales beginnen MATIC tokens te kopen. Zo kocht een Ethereum-whale gennaamd ‘Saitama’ onlangs 1,5 miljoen MATIC tokens ter waarde van $2,94 miljoen.

Ook een andere whale genaamd ‘Light’ kocht 4.88 miljoen MATIC ter waarde van $8,73 miljoen. Deze investeerder bezit nu in totaal 39,3 miljoen MATIC tokens ter waarde van $83 miljoen.

Naast deze Ethereum whales is een groep durfkapitaalinvesteerders in gesprek om Polygon te steunen met een investering van tussen de $50 en $150 miljoen, zo blijkt uit een rapport van TechCrunch.

“Een aantal investeerders, waaronder Sequoia Capital India en Steadview Capital, zijn in gesprek om Polygon te steunen, met een investering van tussen de $ 50 miljoen en $ 150 miljoen.”

Polygon is een schaal-platform dat is ontwikkeld om knelpunten op het Ethereum-netwerk te helpen verminderen, dat al lang last heeft van congestie en hoge tarieven. Polygon verbetert deze aspecten door transacties te versnellen en efficiënter te maken.

Deze combinatie van hoge snelheid en lage transactiekosten heeft een groeiend aantal ontwikkelaars naar het platform getrokken. Als gevolg hiervan bevinden zich nu meer dan 3.000 apps op Polygon.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten