Welke altcoin stijgt?
Altcoin

Populaire analist voorspelt grote stijging deze Cryptomunt

De populaire, maar pseudonieme analist The CryptoDog is bullish over het smart contract protocol Near (NEAR); een nieuwe concurrent van Ethereum. De analist claimt dat NEAR op het punt staat om zijn diagonale weerstand in de dagelijkse grafiek te doorbreken.

NEAR gaat binnenkort omhoog

“NEAR gaat binnenkort in beweging komen. Misschien niet vandaag, maar binnenkort. Bitcoin is vlakjes, Solana is rood en NEAR staat in het groen. Dat trekt mijn aandacht”, aldus de analist.

Inmiddels staat NEAR overigens op een kleine daling voor de afgelopen 24 uur, terwijl Bitcoin juist neutraal is voor diezelfde periode.

Dat neemt niet weg dat NEAR inderdaad de diagonale weerstand in de bovenstaande grafiek van The Crypto Dog zou kunnen doorbreken.

Daarvoor moet het project boven de 7,20 dollar uitbreken. Momenteel staat het op een koers van 6,99 dollar en is daar nog geen sprake van. Met die koers heeft NEAR een market cap van 7,42 miljard dollar en staat het op plek 20 op CoinMarketCap.

The Crypto Dog stelt dat het een kwestie van tijd is voordat we een NEAR koers van 9,00 dollar op de borden zien. Vergeet echter niet dat het als pseudonieme analist heel makkelijk is om dit soort uitspraken te doen.

Zij verstoppen zich immers achter dat pseudoniem. In principe hebben we geen idee met wie we te maken hebben.

Niet alleen bullish over NEAR

The Crypto Dog is niet alleen bullish over NEAR. Zijn focus ligt momenteel ook op Injective (INJ). Volgens de analist ziet de altcoin er op dit moment “interessant” uit, nadat de bulls het koersniveau van 30 dollar te verdedigen.

“INJ ziet er voor het eerst in lange tijd weer interessant uit”, zo roept de analist.

Injective handelt momenteel op een koers van 34,76 dollar en heeft daarmee een market. cap van 3,25 miljard dollar.

Wat de algehele cryptomarkt betreft verwacht The Crypto Dog dat de laatste correctie bedoeld is om “zwakkere handen” uit de markt te halen.

“Misschien ben ik te optimistisch, maar de laagste dagen voelde als een shakeout. Ik ben bullish in deze markt, totdat er iets significants is wat de status quo wijzigt. We zouden de komende zeven dagen een duidelijke richting moeten krijgen”, zo sluit de analist zijn verhaal af.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Bitcoin of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Altcoin nieuws

Hongkong: Worldcoin-project overtreedt privacywetten
80% van alle nieuwe crypto’s op Binance staan in het rood!
Rekt Capital verwacht snel nieuwe ‘hype-cyclus’ voor altcoins
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto-analisten voorspellen: Zó lang duurt het om miljonair te worden met een $1.000 investering in Cardano
Bitboy: Schikking tussen Ripple en SEC nabij – Verwacht enorme prijsstijging voor XRP
XRP’s toekomst: Kan het Solana, Ethereum en zelfs Bitcoin inhalen?