pal
Ripple

Raoul Pal adviseert: Verkoop XRP en focus op veelbelovende nieuwe crypto’s

De bekende investeerder en oprichter van Real Vision, Raoul Pal, heeft onlangs een opvallende uitspraak gedaan. In een recente video raadde Pal crypto-investeerders aan om oudere munten zoals XRP te verkopen en hun focus te verleggen naar nieuwe investeringsmogelijkheden.

Deze gedurfde aanbeveling komt op een moment dat het bedrijf achter de digitale munt net een vier jaar durende rechtszaak met de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) heeft afgerond.

Raoul Pal waarschuwt voor nostalgie bij XRP-investeringen

Raoul Pal merkt op dat XRP sinds de bullmarkt van 2017 geen noemenswaardige groei meer heeft doorgemaakt, wat hij als een slecht teken beschouwt. Volgens hem blijven veel XRP-investeerders vasthouden aan de munt in de hoop dat deze uiteindelijk alsnog zijn potentieel zal waarmaken. Echter, Pal betwijfelt of dit de juiste strategie is. Zijn advies: richt je op nieuwe, veelbelovende trends en projecten, en laat nostalgie niet je beslissingen beïnvloeden.

Daarnaast uit Pal kritiek op wat hij ziet als een ‘cult-achtige’ mentaliteit binnen de XRP-gemeenschap, waarbij ideologie belangrijker lijkt te zijn dan het maximaliseren van winst. Hij moedigt investeerders aan om hun kapitaal te richten op de meest rendabele opties.

Verdeelde reacties

De cryptogemeenschap reageert verdeeld op de uitspraken van Raoul Pal. Advocaat Fred Rispoli deelt weliswaar Pal’s zorgen, maar blijft vertrouwen op de langetermijnwaarde van XRP. Crypto-analist ‘Jungle’ wijst op het belang van diversificatie, waarbij zowel nieuwe projecten als bewezen blockchains zoals XRP hun plaats in een gebalanceerde portefeuille verdienen.

Ondanks Pal’s pessimisme voorspelt de crypto-analist ‘XRP Avengers’ dat de digitale munt naar ongekende hoogtes zal stijgen. Hij beweert dat het Internationaal Monetair Fonds (IMF) een verborgen agenda heeft om de waarde van XRP naar duizenden euro’s te verhogen. Volgens hem zou het IMF, net als bij het “Gold Fixing”-mechanisme, de toekomstige prijs al hebben vastgesteld. Echter, er ontbreekt elk concreet bewijs om deze gedurfde claim te onderbouwen.

Claim jouw €50 Bonus bij OKX – Alleen via Newsbit!

Ben je klaar om de spannende wereld van crypto te betreden en misschien XRP of andere cryptomunten te kopen? Dan is dit het perfecte moment! Dankzij onze exclusieve samenwerking met OKX hebben we een unieke aanbieding voor jou.

Maak vandaag nog een account aan bij OKX via de onderstaande knop en ontvang een welkomstbonus van €50.

Mis deze kans niet om jouw crypto-avontuur met een vliegende start te beginnen. Klik nu, claim je bonus, en begin met handelen!

Let op: Er zijn voorwaarden van toepassing.

Ripple nieuws

BREAKING: Grayscale lanceert eerste XRP Trust: XRP-koers schiet omhoog
Crypto analist: Dit is hét moment om XRP te kopen voordat het $40 bereikt
Ripple’s RLUSD stablecoin: Gaat dit de volgende grote XRP koersstijging veroorzaken?
Meer nieuws

Meest gelezen

De Bitcoin Bull Run is over en Altseason zal nooit plaatsvinden
Crypto-analist voorspelt ongekende bullmarkt: ‘Dit is nog maar het begin’
Deze 3 Crypto’s overleven de crash en stijgen fors in waarde