SHIB, Shiba inu
Shiba inu

Recente Prijsbewegingen van Shiba Inu Beloven Goed Nieuws

Shiba Inu (SHIB) heeft al meer dan een maand stabiel rond de $0,000007 gehandeld. Ondanks enige teleurstelling na de introductie van de 2-layer Shibarium, biedt een grondige analyse een positiever perspectief.

Bij het analyseren van de SHIB-token in relatie tot de dollar valt op dat elke recente prijsdaling gevolgd wordt door een herstelfase. Dit resulteert in een zigzag patroon, wat vaak gezien wordt als een gunstig signaal. Dergelijke fluctuaties kunnen bijdragen aan de stabiliteit van de munt door excessieve speculatie tegen te gaan. Op de lange termijn kan dit helpen een duurzamere markt te vormen. Bovendien wijst het zigzag patroon op de neiging van de prijs om na een forse daling te herstellen, wat wijst op een inherente veerkracht van de munt.

Shiba Inu koers in de afgelopen 30 dagen
Shiba Inu koers in de afgelopen 30 dagen – CoinGecko

Hoewel de SHIB-koers momenteel rond de $0,000007 schommelt, spelen langetermijninvesteerders, ook bekend als HODL’ers, een cruciale rol in de stabiliteit en groei van een cryptocurrency. Zij kunnen potentieel een prijsrally ondersteunen.

SHIB whales verkopen niet

Het is opmerkelijk dat er een duidelijke afname is in zowel het aantal grote transacties als het totale volume. Dit suggereert dat de zogenaamde ‘whales’ niet bezig zijn met het actief verkopen van grote hoeveelheden SHIB, zelfs niet wanneer de prijs daalt of gelijk blijft. Deze trend wijst erop dat de whales mogelijk een prijsstijging van SHIB in de toekomst verwachten. Hun bereidheid om vast te houden suggereert dat ze geloven in het langetermijnpotentieel van de munt en mogelijk wachten op een gunstiger verkoopmoment.

Overzicht Shiba Inu grafieken
Overzicht Shiba Inu grafieken – IntoTheBlock

Conclusie

Samengevat suggereren, ondanks de recente prijsstagnatie, bepaalde kernindicatoren en markttrends een solide ondersteuningsbasis en potentieel voor toekomstige groei en herstel van SHIB.

Gratis 10 euro aan Crypto

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht SHIB of een andere crypto kopen? Dan hebben we geweldig nieuws voor je! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Als je je aanmeldt bij Bitvavo via de onderstaande knop, ontvang je niet alleen 10 euro gratis, maar betaal je ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.

Shiba Inu nieuws

4 redenen waarom de Shiba Inu koers fors is gestegen
Shibarium hard fork maakt Shiba Inu razendsnel en goedkoop?
Shiba Inu nu ook te koop met PayPal door partnerschap met MoonPay
Meer nieuws

Meest gelezen

JPMorgan slaat alarm: Grote zorgen over toekomst cryptomarkt
Experts bezorgd na verlies van Ripple in rechtszaak tegen SEC
Ripple (XRP) koers plotseling in de lift: Wat speelt er?