Ripple kondigt strategische samenwerkingen aan in Zuid-Korea, gericht op blockchain-adoptie en educatieve initiatieven om innovatie in Azië te bevorderen.
Ripple

Ripple kondigt belangrijke samenwerkingen aan in Zuid-Korea

Ripple heeft onlangs een reeks strategische partnerschappen aangekondigd in Zuid-Korea om de adoptie van blockchain te versnellen in de snelgroeiende Azië-Pacific-regio. Een van de meest opvallende samenwerkingen is die met Futureverse, een toonaangevend bedrijf gespecialiseerd in AI en metaverse-technologie.

Samenwerking met Futureverse

Ripple gaat beveiligde self-custody diensten leveren aan Futureverse, zodat gebruikers hun digitale activa veilig kunnen beheren en opslaan. Deze diensten bieden tijdelijke opslag van digitale activa, die Futureverse later zal uitgeven op zijn Otto-blockchain.

Futureverse wil gebruikers toegang geven tot gedecentraliseerde financiële (DeFi) diensten, waarbij de identiteit van gebruikers wordt geverifieerd via know-your-customer (KYC) protocollen.

Futureverse heeft het XRPL-netwerk volledig geïntegreerd en maakt gebruik van Ripple’s NFT-standaarden vanwege de hoge efficiëntie en lage kosten. Het bedrijf is van plan XRP te gebruiken als de native token voor transactiekosten op de Otto-blockchain, terwijl de XRPL gedecentraliseerde exchange (DEX) een cruciale bron van liquiditeit zal zijn.

Belang van Ripple’s schaalbaarheid

Volgens Futureverse is de schaalbaarheid en betrouwbaarheid van Ripple essentieel voor succes in de snelgroeiende cryptomarkt, die naar verwachting binnen zes jaar een waarde van $10 miljard zal bereiken. Deze nieuwe samenwerking bouwt voort op een eerdere investering van $54 miljoen, waarin zowel Ripple als 10T Capital betrokken waren om de metaverseprojecten van Futureverse te ondersteunen.

Jeffrey McDonald, Chief Customer Officer van Futureverse, spreekt zijn vertrouwen uit in Ripple. Hij prijst hun expertise op het gebied van digitale activa en hun wereldwijd goed functionerende netwerk.

Ripple’s groei in Azië

Naast de samenwerking met Futureverse zet Ripple ook andere stappen om blockchain-adoptie in Azië te bevorderen. Zo heeft Ripple de Zuid-Koreaanse Yonsei University toegevoegd aan zijn University Blockchain Research Initiative (UBRI).

Yonsei University, de 12e partner van Ripple in Azië en de 58e wereldwijd, ontvangt subsidies om blockchaintechnologie te integreren in hun academische programma’s. Studenten zullen de kans krijgen deel te nemen aan hackathons en er zal een XRPL-validator op de campus worden geïnstalleerd.

Het UBRI-programma, gelanceerd in 2018, heeft wereldwijd meer dan $60 miljoen toegekend aan universiteiten om blockchainonderwijs en -onderzoek te bevorderen. Dit initiatief is gericht op het opleiden van de volgende generatie blockchain-innovators en het versterken van de rol van onderwijsinstellingen bij de adoptie van deze technologie.

Start nu op Kraken, de veiligste en meest betrouwbare crypto-beurs

Wil je de cryptowereld betreden en misschien XRP of andere cryptomunten kopen? Grijp dan nu je kans en start vandaag nog bij Kraken, de veiligste en meest vertrouwde crypto-beurs ter wereld. Miljoenen gebruikers wereldwijd handelen al op Kraken. Mis de kans niet—maak binnen 2 minuten een account aan en begin vandaag nog met handelen!

Ripple nieuws

BitBoy voorspelt enorme stijging voor XRP en 4 andere Cryptomunten
Rechtszaak tussen Ripple en SEC definitief beëindigd, volgens directeur
XRP koersverwachting: Crypto analisten voorspellen explosieve stijging tot $13
Meer nieuws

Meest gelezen

Bitcoin koers maakt zich klaar voor de ‘grand finale’
Bekende crypto analist: Deze 4 altcoins zijn klaar voor mega stijging
Crypto analist: Dit is hét moment om XRP te kopen voordat het $40 bereikt