Ripple Nieuws

Ripple Nieuws

Ripple prijs herstelt tot $0,62 – Komt er een nieuwe rally?

Turbulent is absoluut een woord die we kunnen gebruiken voor de prijsprestaties van Ripple vorige week, maar hoe staat XRP er op dit moment voor?


Een turbulente week voor Ripple

De Ripple koers heeft een spannende week achter de rug. De prijs van een XRP token steeg in een week tijd van tijd $0,32 naar een hoogtepunt van $0,78, wat een prijsstijging van meer dan 150% is.

Echter, na dit hoogtepunt te hebben bereikt ging de Ripple koers hard onderuit en daalde de prijs op donderdag 26 november naar $0,475. Even dachten een aantal XRP investeerders dat de rest van 2020 een sombere maand ging worden, maar niks lijkt minder waar.

De Ripple prijs begon te herstellen en bereikte dit weekend alweer een prijs van boven de $0,60. De munt verhandeld op het moment van schrijven rond de $0,62.


Klik hier en verdien tot $500 aan bonussen bij exchange Bybit. Voor alle gebruikers die crypto storten. Actie geldt tot en met 10 december.


Kan de XRP prijs verder stijgen?

De vraag die iedereen zich nu stelt is of XRP zijn weg richting de $1 kan gaan voortzetten deze week. Het sterke herstel die we dit weekend hebben gezien geeft in ieder geval wel aanleiding om bullish te zijn.

Echter, om een prijs van 1 dollar te bereiken moet er nog veel gebeuren. Zo zal eerst het prijsniveau van vorige week $0,70 – $0,77 teruggewonnen moeten worden.

Daarna komt XRP nog een groot weerstandsniveau tegen rond de $0,872. Pas als ook dit niveau doorbroken is kunnen we ons op gaan maken voor een Ripple prijs van boven de $1. Het lijkt ver weg, maar met de procentuele prijsstijgingen die we vorige week hebben gezien is het misschien wel dichterbij dan we denken.

 

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten