Ripple Nieuws

Ripple staat op het punt van een grote prijsstijging

Ripple is één van de best presterende cryptocurrencies van vandaag. XRP heeft vannacht namelijk zijn consolidatiepatroon doorbroken. Betekent dit dat de munt klaar is voor een prijsstijging tot boven de $1,00?


Ripple prijs ligt boven belangrijke $0,85 niveau

De Ripple koers handelt al een lange tijd zijwaarts, tussen de $0,776 en de $0,850. Vannacht gebeurde er echter iets opvallends. Terwijl de meeste crypto prijzen daalde, steeg de XRP prijs met 9% tot een hoogtepunt van $0,91. Sindsdien is het weer wat teruggezakt, maar de prijs van 1 XRP token ligt nog altijd boven het belangrijke $0,85 weerstandsniveau.

Volgens verschillende analisten zou dit kunnen betekenen dat de Ripple prijs zich voorbereidt om het cruciale niveau van $1,00 te herwinnen. Als dat inderdaad lukt, is dat een zeer bullish teken.

XRP 1 uur grafiek – Bron: Tradingview

Voor nu is het belangrijk dat Ripple boven de $0,85 weet te blijven. Vanuit hier zou de munt een aanval kunnen doen op het weerstandsniveau van $0,9236, en vervolgens de psychologische $1,00 grens.

Als het XRP niet lukt boven het $0,85-niveau te blijven zal de prijs waarschijnlijk zijn zijwaartse beweging voortzetten in zijn oude consolidatiezone van $0,776 en $0,850.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten