Ripple Nieuws

Ripple verkocht $226 miljoen aan XRP in het vierde kwartaal

Ripple Labs heeft de resultaten van het vierde kwartaal van 2022 onthuld. Het rapport bevatte niet alleen belangrijke gegevens over de directe activiteiten van het bedrijf, maar gaf ook een overzicht van de prestaties van XRPL. Dit is een gedecentraliseerd blockchain-ecosysteem dat door het bedrijf wordt gebruikt.

Wat voor gegevens staan in het rapport?

De netto omzet aan XRP-verkopen in het vierde kwartaal van 2022 bedroeg $226,31 miljoen, wat een daling van 27,15% betekent in vergelijking met het derde kwartaal van 2022.

Hoewel de netto-omzet met meer dan een kwart daalde, steeg de totale XRP-omzet via ODL met 5,12%. Volgens het rapport is dit grotendeels te danken aan de toenemende vraag en acceptatie van technologie, evenals aan de expansie naar Franse, Zweedse en Afrikaanse markten door middel van nieuwe partnerschappen.

Er was een jaarlijkse daling in de on-chain-activiteit van XRPL, maar het aantal burned XRP voor vergoedingen daalde met 30,4% tot 101.968. Tegelijkertijd nam het aantal nieuwe wallets op de XRP Ledger spectaculair toe, waarbij het bijna op kwartaalbasis verdubbelde tot 228.143.

De EVM sidechain

Ripple Labs staat niet stil en blijft zich voortdurend ontwikkelen. Zo richt het bedrijf zich op het lanceren van de eerste fase van hun EVM-sidechain, waardoor er populaire DeFi-applicaties zoals Uniswap, Compound en Aave kunnen draaien op de XRPL.

Bovendien is er een gigantische opkomst van volledige NFT-functionaliteit op XRPL na de introductie van de XLS-20-standaard. Sinds de implementatie zijn er meer dan 800.000 NFT’s gemaakt en is het aantal transacties met 410.600 toegenomen, waardoor er extra volume op de XRP-markt is gekomen.

Ripple nieuws

XRP koers van 589 dollar in aantocht?
Groep van 50 whales kocht in maand tijd 420 miljoen XRP
Ripple gebruikt computercode XRP Ledger om CBDCs te ontwikkelen
Meer nieuws

Meest gelezen

XRP koers van 589 dollar in aantocht?
Bitcoin koers van 1,5 miljoen dollar in aantocht?
Komende woensdag wordt cruciaal voor Bitcoin