Ripple xrp token
Ripple

Ripple (XRP) heroverd $0,17, focus naar $0.193

De Ripple prijs is vandaag tot boven de $0,1700 gestegen. De XRP koers is hiermee met zo’n 15 procent gestegen in de afgelopen 24 uur. Ripple volgt hiermee de algemene bullish trend die we in de hele cryptomarkt zien. Toch is het interessant om te kijken hoe de XRP grafiek ervoor staat.


Wat gaat de Ripple koers doen?

Als we de Ripple grafiek analyseren dan zien we dat XRP is teruggekeerd naar de bovenste lijn van de Bollinger Band. De bullish bias op korte termijn blijft sterk en dat betekent dat de munt verder kan stijgen als de munt boven de $0,1700 blijft. Ook de RSI op de 1 uur chart wijst naar boven. Dit geeft investeerders extra steun om XRP in te kopen.

Een volgend kortetermijndoel kunnen we plaatsen op de huidige dagelijke piek van $0,1736. Als deze behaald wordt kan de XRP koers stijgen tot de psychologische $0,1800 grens. Als ook deze behaald wordt is het mogelijk dat de prijs tot $0,1930 stijgt, waar de middellijn van de dagelijkse Bollinger band ligt.

Aan de andere kant is het mogelijk dat wanneer de XRP prijs onder de $0,1700 zakt de munt een consolidatiefase in gaat. Ondersteuning ligt dan op $0,1600.

 

Ripple fundamentele update

Niet alleen technisch gezien lijkt Ripple er aardig goed voor te staan. Ook fundamenteel gezien is er goed nieuws te melden. Gisteren schreef Newsbit namelijk een bericht dat Ripple samen gaat werken met een in Thailand gevestigd bedrijf genaamd ‘DeeMoney’. Het bedrijf voert internationale betalingen uit en gaat vanaf nu het RippleNet gebruiken voor deze betalingen. 

Ripple beschouwt DeeMoney als een zeer belangrijke speler op het gebied van geldovermakingen in Thailand en is verheugd om samen te werken met het bedrijf.