Ripple_PB
Ripple

Ripple (XRP) kondigt wéér een belangrijke samenwerking aan

Ripple, het cryptobedrijf achter de XRP-token, heeft een samenwerking aangekondigd met Kuwait Finance House (KFH) voor de lancering van instant grensoverschrijdende betalingsdiensten. KFH sprak lof uit over de blockchain-onderneming voor haar expertise op dit gebied, wat de hoop versterkt dat de samenwerking economische voordelen zal opleveren voor het Midden-Oosterse land.

Al-Ajeel, de manager digitale transformatie bij Kuwait Finance House, heeft bekendgemaakt dat tegen het einde van het derde kwartaal in 2023, klanten meer dan 150 miljoen digitale transacties hebben verricht via hun online platform. Dit onderstreept de succesvolle digitale evolutie van de bank.

Naast deze aanzienlijke prestatie richt KFH zich ook op de toekomst door te investeren in andere innovatieve technologieën zoals Kunstmatige Intelligentie. Deze stap toont de ambitie van KFH om voorop te lopen in de technologische vooruitgang binnen de financiële sector.

Belangrijke deals voor Ripple

Ripple heeft de afgelopen weken nog twee belangrijke overeenkomsten gesloten. De National Bank of Georgia (NBG) heeft het bedrijf gekozen om de leiding te nemen over de inspanningen voor hun centrale bank digitale valuta (CBDC).

“Na een grondige beoordeling van alle genomineerde partijen waren we verheugd om Ripple te selecteren als de officiële technologiepartner voor ons pilotproject van de Digitale Lari (GEL),” zei Natia Turnava, lid van de financiële instelling.

Naast de vooruitgang in Georgië, heeft Ripple ook een belangrijke stap gezet in de uitbreiding naar het Midden-Oosten. De Dubai Financial Services Authority (DFSA) heeft het gebruik van XRP binnen het Dubai International Financial Centre (DIFC) goedgekeurd, waarmee de aanwezigheid van Ripple in deze snelgroeiende financiële hub bekrachtigd wordt.

Zal de XRP koers verder stijgen?

Recente samenwerkingsverbanden, het optimisme binnen de cryptomarkt, het aankomende Ripple Swell evenement en vooruitgang in de juridische strijd van Ripple met de SEC worden gezien als drijvende krachten achter de recente prijsopleving van XRP. De cryptomunt heeft gisteren zelfs een belangrijke mijlpaal bereikt door voor het eerst in drie maanden boven de $0,73 uit te komen. Analisten blijven positief en verwachten dat deze trend zich mogelijk voortzet.

Gratis 10 euro aan Crypto

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht XRP of een andere crypto kopen? Dan hebben we geweldig nieuws voor je! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Als je je aanmeldt bij Bitvavo via de onderstaande knop, ontvang je niet alleen 10 euro gratis, maar betaal je ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.

Ripple nieuws

Staat Ripple (XRP) op het punt van een explosieve uitbraak?
Whales blijven XRP kopen: Accumulatie richting recordhoogtes
Crypto-CEO onthult: ‘Ik heb vandaag flink wat XRP gekocht’ – Dit is waarom
Meer nieuws

Meest gelezen

BitBoy voorspelt enorme stijging voor XRP en 4 andere Cryptomunten
Crypto-CEO onthult: ‘Ik heb vandaag flink wat XRP gekocht’ – Dit is waarom
Crypto knaller: Deze 3 munten stijgen tot 500% na Binance-notering