XRP, Ripple
Ripple

Wall Street expert waarschuwt voor XRP correctie terwijl Ripple Swell nadert

Gisteren doorbrak XRP een belangrijke mijlpaal door voor het eerst in bijna vier maanden de waarde van $0.72 te overschrijden. Deze opwaartse trend heeft zich de afgelopen dagen voortgezet, resulterend in een indrukwekkende winst van ongeveer 37% in slechts twee weken tijd. Echter, ondanks deze sterke prestaties, waarschuwen vooraanstaande marktanalisten voor een mogelijke correctie van de munt op korte termijn.

Analisten voorzien correctie

Verschillende analisten suggereren dat XRP een mogelijke terugval naar ongeveer $0.55 zou kunnen ervaren, alvorens de munt verder stijgt en de $1-grens overschrijdt. Vooraanstaande leden van de XRP-community, waaronder “KingDoggoXRP”, het hoofd van Sociale Adoptie bij XRPayNet, en Linda Jones, een vooraanstaande Wall Street-analist, ondersteunen deze zienswijze.

Onlangs waarschuwde “KingDoggoXRP” XRP investeerders in een tweet. Hij gaf aan dat, hoewel de recente opwaartse trend indrukwekkend is, er vaak een correctie volgt na een periode van sterke stijgingen. Hij benadrukte dat vooral nieuwe investeerders voorzichtig moeten zijn, omdat zij het risico lopen om in verliesgevende situaties terecht te komen als ze zich laten meeslepen door de euforie van oplopende koersen.

Wall Street-analist verwacht enorme XRP beweging

Wall Street-analist Linda Jones is het eens met ‘KingDoggo’. Zij voorspelt dat een correctie van XRP in het verschiet ligt, maar ziet ook het potentieel voor de munt om vervolgens de grens van $1 te overstijgen.

Jones vestigt daarnaast de aandacht op een aankomend belangrijk evenement van Ripple, waarvan zij verwacht dat het een significante invloed kan hebben op de waarde van XRP. “Na 8 en 9 november zullen we de gevolgen ervan gaan zien,” zo liet de financiële expert van Wall Street optekenen. Dit refereert aan de data van de Ripple Swell-conferentie in Dubai, een evenement dat de potentie heeft om de markt te bewegen en mogelijk zelfs een krachtige impuls kan geven aan de prijs van XRP.

Ripple Swell in Dubai

Voor context, op 8 en 9 november vindt Ripple’s conferentie Ripple Swell plaats in Dubai. Tijdens dit evenement brengt het betalingsbedrijf Ripple meer dan 600 experts samen uit de banksector, economie, regelgevende instanties en de blockchain-industrie.

Er circuleren speculaties onder vooraanstaande figuren binnen de XRP-gemeenschap dat Ripple mogelijk een belangrijke aankondiging gaat doen over plannen voor een beursgang (IPO) tijdens de conferentie. Zo’n aankondiging zou volgens verwachtingen een substantiële invloed kunnen uitoefenen op de marktwaarde van XRP, een effect dat door financieel expert Linda Jones wordt onderschreven.

Het blijft dus afwachten wat de koers van XRP de komende dagen zal doen, maar de verwachting van een significante prijsbeweging is zeker aanwezig.

Gratis 10 euro aan Crypto

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht XRP of een andere crypto kopen? Dan hebben we geweldig nieuws voor je! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Als je je aanmeldt bij Bitvavo via de onderstaande knop, ontvang je niet alleen 10 euro gratis, maar betaal je ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.

Ripple nieuws

Waarom kocht Ripple 700 miljoen aan XRP tokens terug?
XRP stijgt naar de 4e positie in Cryptomarkt, overtreft Binance Coin in marktkapitalisatie
XRP Koers kan tot $14 stijgen na Golden Cross op 4-daagse grafiek
Meer nieuws

Meest gelezen

Enorme prijsstijging: Cryptomunt schiet 75% omhoog na grote aankondiging
Zoveel geld zou je nu hebben als je begin dit jaar voor 2000 euro aan Bitcoin had gekocht
Deze nieuwe Cryptomunt Steeg in korte tijd met 7.000%