XRP, RIpple
Ripple

Ripple (XRP) prijs kan stijgen naar $6,29 bij doorbreken cruciale weerstand

De cryptomarkt toont tekenen van herstel, en temidden van deze positieve beweging, trekt de XRP-token bijzonder veel aandacht. Er circuleren zelfs analyses die een mogelijke toekomstige waarde van maar liefst $6,29 per XRP-token suggereren.

Een cruciale weerstand

CoinsKid, een gerespecteerde crypto-analist met een substantiële aanhang van meer dan 130.000 volgers op Twitter, heeft onlangs zijn perspectief gedeeld over de toekomstige waarde van XRP. In zijn laatste analyse suggereert hij dat XRP het potentieel heeft om aanzienlijk in waarde te stijgen, met een ambitieus doel van $6,29, mits het een cruciaal weerstandsniveau kan overstijgen.

Deze potentiele waardetoename zal echter niet onmiddellijk plaatsvinden. CoinsKid benadrukt dat de cryptovaluta eerst een belangrijke grens van $1 moet bereiken, wat al een verdubbeling zou zijn van de huidige prijs, genoteerd aan $0,483.

De strategie die CoinsKid schetst, is gebaseerd op het overwinnen van wat hij de “rode lijn” noemt, een significant weerstandsniveau in de huidige prijsgrafiek van XRP. Als XRP erin slaagt dit niveau te doorbreken, dan zou het een solide fundament kunnen leggen voor een opwaartse trend, potentieel resulterend in de beoogde prijsstijging. CoinsKid ziet indicaties dat XRP zich momenteel opmaakt om deze “rode lijn” te testen, hetgeen een belangrijke voorbode zou kunnen zijn voor een aanstaande aanzienlijke prijstoename.

Groeiend Vertrouwen in XRP Onder Institutionele Investeerders

In het licht van recente positieve ontwikkelingen wordt opgemerkt dat institutionele investeerders hun vertrouwen in XRP vergroten. Ter illustratie: vorige week werd er een opmerkelijke $700.000 geïnvesteerd in XRP-beleggingsproducten. Deze positieve instroom contrasteert sterk met andere cryptocurrency beleggingsproducten, die in dezelfde periode een uitstroom van $59 miljoen ervoeren.

Deze hernieuwde interesse in XRP is gedeeltelijk te wijten aan een gunstige uitspraak van rechter Analisa Torres in een zaak aangespannen door de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) tegen XRP. Hierin werd benadrukt dat de XRP-token niet noodzakelijkerwijs als een effect beschouwd wordt. Dit vonnis heeft geresulteerd in het opnieuw noteren van de token op verschillende grote exchanges, inclusief Coinbase, Kraken, en Gemini, hetgeen de liquiditeit van XRP aanzienlijk heeft bevorderd.

XRP Ledger staat op het punt om Belangrijke Upgrades te Ondergaan

Als onderdeel van een reeks aan positieve ontwikkelingen voor XRP, staat de XRP Ledger op het punt om een belangrijke upgrade te ondergaan die de transactiedoorvoer zal verhogen van 1.500 naar 3.400 transacties per seconde (TPS). Deze verbetering, die binnenkort geïmplementeerd zal worden, is bedoeld om de efficiëntie en snelheid van transacties drastisch te verhogen.

Daarnaast rapporteerde Newsbit dat XRP-tokenhouders binnenkort in staat zouden kunnen zijn om inkomsten te genereren via de blockchain, na de lancering van de langverwachte XLS-30d-amendement, die een ingebouwd Automated Market Maker (AMM) handelsplatform zal introduceren in het grootboek.

Conclusie

De toekomst ziet er veelbelovend uit voor XRP, aangedreven door positieve juridische ontwikkelingen en groeiend vertrouwen van institutionele investeerders. Analist CoinsKid voorziet een aanzienlijke waardevermeerdering, met de potentie om een piek van $6,29 te bereiken, mits belangrijke weerstandsniveaus worden doorbroken.

Daarnaast zijn er plannen voor technologische upgrades aan de XRP Ledger die transactiesnelheden aanzienlijk zouden verhogen, evenals de introductie van een nieuw handelsplatform, wat extra momentum zou kunnen geven aan de opwaartse trend van XRP.

Gratis 10 euro aan Crypto

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht XRP of een andere crypto kopen? Dan hebben we geweldig nieuws voor je! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Als je je aanmeldt bij Bitvavo via de onderstaande knop, ontvang je niet alleen 10 euro gratis, maar betaal je ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.

Ripple nieuws

Crypto analist voorspelt Ripple (XRP) prijsstijging naar $24
Georgië test CBDC en overweegt samenwerking met Ripple
Ripple CEO onthult XRP-tattoo vlak voor groots feest
Meer nieuws

Meest gelezen

Rich Dad Poor Dad auteur: ‘Haal je geld weg bij de banken’
Analist voorspelt: Ripple (XRP) zou in september 2024 kunnen stijgen tot $43
Hoeveel Shiba Inu (SHIB) bezit Elon Musk?