Shiba Inu, SHIB
Shiba Inu

Shiba Inu komt deze week met een groot aantal belangrijke updates 

Shiba Inu (SHIB) is flink in beweging, wat duidelijk te zien is aan de vele updates die deze week op de planning staan. Lucie, de marketingmanager van het netwerk, gaf onlangs op X een overzicht van de nieuwste ontwikkelingen.

Een van de grootste aankondigingen is de lancering van het Shiba Inu Development portaal, beter bekend als ShibDev, samen met een nieuwe Decentralized Autonomous Organization (DAO). ShibDev biedt ontwikkelaars belangrijke tools om applicaties te bouwen op het Shibarium-netwerk. Dit wordt beschouwd als een essentiële stap om de adoptie van het Layer-2 (L2) Shibarium te bevorderen en de ontwikkeling van gedecentraliseerde applicaties (dApps) binnen het ecosysteem te stimuleren.

De nieuwe DAO geeft tokenhouders binnen het Shiba Inu-netwerk stemrecht, waardoor ze inspraak krijgen in de toekomstige richting van het project. Hoewel het initiatief zich nog in de testfase bevindt, heeft het al positieve reacties gekregen van de gemeenschap. Men ziet het als een belangrijke stap naar meer decentralisatie en minder gecentraliseerd beheer.

Shiba Inu en gaming

De gaming-afdeling van Shiba Inu ondergaat ook grote veranderingen, waaronder een rebranding naar “PlayWithShib”. Tegelijkertijd is er een nieuw spel gelanceerd voor Android, genaamd Agent Shiboshi. Daarnaast ontvangt het bestaande spel, Shib Eternity, een update waarmee Leash-stakers toegang krijgen tot de bèta.

Stijgend vertrouwen van grote investeerders

De recente ontwikkelingen binnen het Shiba Inu-ecosysteem lijken vertrouwen te wekken bij grote investeerders. Uit gegevens van het blockchain-analyseplatform IntoTheBlock (ITB) blijkt dat zogenaamde ‘whales’ in de afgelopen periode aanzienlijke hoeveelheden SHIB hebben gekocht.

De on-chain data toont aan dat het aantal transacties boven de $100.000 met 71% is gestegen, wat neerkomt op meer dan 2,1 biljoen SHIB-tokens ter waarde van in totaal $30 miljoen. Deze trend wijst mogelijk op een sterke koersbeweging, aangezien het koopgedrag van whales vaak wordt gezien als een voorbode voor toekomstige prijsontwikkelingen.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Shiba Inu of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt gedurende 7 dagen na registratie van je account ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.* Meld je nu aan!

*Let op, er zijn voorwaarden van toepassing op de actie.

Shiba Inu nieuws

Bekende investeerder blijft bullish over Shiba Inu ondanks koersdalingen
Shiba Inu: Wat september voor de koers kan betekenen
Shiba inu heeft grootse plannen, wil ‘DAO’ lanceren
Meer nieuws

Meest gelezen

Bitcoin koers maakt zich klaar voor de ‘grand finale’
Bekende crypto analist: Deze 4 altcoins zijn klaar voor mega stijging
Crypto analist: Dit is hét moment om XRP te kopen voordat het $40 bereikt