shiba inu, shib
Shiba Inu

Shiba Inu lanceert eerste Web3 game

Het Shiba Inu (SHIB) ecosysteem blijft zich uitbreiden. Volgens Lucie van het marketingteam kunnen we binnenkort de lancering verwachten van een vernieuwde versie van de Shiba Eternity-game, die nu is gebouwd op de Shibarium blockchain.

Deze nieuwe versie gaat verder dan een eenvoudige update en markeert de overgang naar Web3, waarbij spelers kunnen profiteren van blockchain-technologie en non-fungible tokens (NFTs).

Wat is Shiba Eternity?

Shiba Eternity is een blockchain-gebaseerd kaartspel binnen het Shiba Inu-ecosysteem, waar spelers kunnen deelnemen aan toernooien en beloningen verdienen. In tegenstelling tot traditionele games biedt Shiba Eternity de mogelijkheid om in-game items, zoals kaarten, als NFTs te bezitten, waardoor spelers volledige controle hebben over hun eigendommen en deze kunnen verhandelen binnen het spel.

Naast deze innovatieve technologie introduceert Shiba Eternity ook een competitieve modus. Spelers kunnen deelnemen aan 15-daagse toernooien, waarbij hun prestaties hun rang en de bijbehorende beloningen bepalen. Voor de top 25 spelers worden exclusieve toernooien en seizoensgebonden evenementen georganiseerd met unieke prijzen.

De planning

De gesloten bèta is sinds 21 augustus toegankelijk voor spelers die LEASH-tokens hebben gestaked. Vanaf 5 september krijgen houders van specifieke NFTs toegang, gevolgd door een open bèta die binnenkort beschikbaar komt voor een breder publiek.

Shiba Inu blijft innoveren

Het Shiba Inu-netwerk blijft zich op meerdere fronten uitbreiden. Recent is er een nieuwe functie gelanceerd waarmee gebruikers BONE-tokens eenvoudig kunnen kopen met een creditcard.

Deze ontwikkeling maakt het voor gebruikers gemakkelijker om toegang te krijgen tot het Shiba Inu-ecosysteem, wat de groei van het platform op de lange termijn waarschijnlijk zal stimuleren.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Shiba Inu of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt gedurende 7 dagen na registratie van je account ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.* Meld je nu aan!

*Let op, er zijn voorwaarden van toepassing op de actie.

Shiba Inu nieuws

Bekende investeerder blijft bullish over Shiba Inu ondanks koersdalingen
Shiba Inu: Wat september voor de koers kan betekenen
Shiba Inu komt deze week met een groot aantal belangrijke updates 
Meer nieuws

Meest gelezen

Bekende crypto analist: Deze 4 altcoins zijn klaar voor mega stijging
BitBoy voorspelt enorme stijging voor XRP en 4 andere Cryptomunten
Bitcoin koers maakt zich klaar voor de ‘grand finale’