Shiba inu, SHIB
Shiba Inu

Shiba Inu (SHIB) laat herstel zien: stijging van 20% in een week tijd

Shiba Inu (SHIB) kende afgelopen week een sterke opleving. De memecoin steeg met meer dan 20% en presteerde daarmee beter dan de meeste andere cryptoprojecten. Deze positieve ontwikkeling is welkom, aangezien de munt zich de maanden ervoor in een aanhoudende neerwaartse trend bevond. Volgens verschillende crypto-analisten is dit mogelijk slechts het begin van een verdere opmars.

SHIB koersverwachtingen

Analist Crypto Sheriff voorspelt dat SHIB klaar is voor een parabolische prijsbeweging. Hij verwacht een zogenaamde “face-melting pump” in de komende dagen, waarbij de waarde van de token aanzienlijk kan toenemen. Hij heeft zijn koersdoel ingesteld op $0.000045, wat de hoogste waardering in drie jaar zou betekenen voor SHIB. Mocht deze voorspelling uitkomen, dan zou dit een stijging van 164% betekenen ten opzichte van de huidige koers.

Een andere analist, Crypto Jack, verwacht eveneens verdere stijgingen voor SHIB. Hij voorziet dat de memecoin op korte termijn de grens van $0.00002 kan doorbreken. Volgens hem zou een doorbraak van de weerstand rond $0.0002 de weg vrijmaken voor nog hogere koersniveaus.

Ook de analisten van het analyseplatform LunarCrush zijn positief gestemd. Zij wijzen op de toename in sociale betrokkenheid rondom SHIB als belangrijke indicator. Het project registreerde 2,43 miljoen interacties, het hoogste niveau sinds 15 augustus. Bovendien steeg het aantal vermeldingen op sociale media met 24,2%.

Belangrijke updates

Ondanks de periode van consolidatie in de voorgaande maanden, heeft het Shiba Inu-netwerk niet stilgezeten. Het ontwikkelteam introduceerde verschillende belangrijke updates, zoals een nieuw Shiba Inu Development-portaal (ShibDev) en een nieuwe Decentralized Autonomous Organization (DAO). Vooral de DAO is een interessante ontwikkeling, omdat deze SHIB-tokenhouders stemrecht geeft over de toekomst van het project. Hoewel de DAO zich nog in de testfase bevindt, markeert dit een belangrijke stap richting meer decentralisatie voor het netwerk.

Krijg €10 cadeau bij BitvavoHandel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Maak een account bij Bitvavo. Stort 10 euro en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt gedurende 7 dagen ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Start nu!

  • Vergunning DNB
  • Lage fees
  • Betrouwbaar

Shiba Inu nieuws

Shiba Inu (SHIB): Analisten verwachten pas in 2027 nieuwe all-time high
Shiba Inu (SHIB) lijkt eindelijk klaar voor grote prijsstijging na maandenlange daling
Bekende investeerder blijft bullish over Shiba Inu ondanks koersdalingen
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto-analist voorspelt miljoenenkans met XRP: Van $1.000 naar $1 miljoen?
Rechtszaak Ripple vs. SEC: Een beslissend moment nadert
Meest betrouwbare Bitcoin-signaal springt op groen