Bitcoin Nieuws

Bitcoin Nieuws

Softbank CEO: Bitcoin is moeilijk te begrijpen

Terwijl de aanhoudende prijsstijging de acceptatie van cryptocurrencies stimuleert, vinden sommige investeerders dat Bitcoin nog steeds te moeilijk is om goed te begrijpen.


Een groot verlies

Masayoshi Son, miljardair en CEO van het Japanse SoftBank, beweerde dat hij Bitcoin niet begrijpt, ondanks de geweldige prestaties van dit jaar.

De miljardair heeft in het verleden wel geïnvesteerd in de cryptovaluta. Echter, tijdens de ‘DealBook-conferentie’ van de New York Times zei Son dat hij vond dat het investeren in Bitcoin zijn focus op zijn eigen bedrijf niet goed deed.

Son vertelt dat hij elke dag ongeveer vijf minuten zou besteden aan het kijken naar de fluctuerende Bitcoin prijzen. Ook vertelde hij dat een vriend hem had verteld dat het verstandig was om 1% van zijn persoonlijke bezittingen in Bitcoin te investeren. Dit deed hij en hij investeerde ongeveer $200 miljoen in BTC.

De miljardair zei dat de afleiding hem ertoe aanzette om al zijn Bitcoin te verkopen, wat een verlies van ongeveer $50 miljoen veroorzaakte. Son vertelt dat hij zich nu een stuk beter voelt nu hij geen Bitcoins meer in bezit heeft.


Crypto’s zijn nuttig

Ondanks dat de miljardair nu geen crypto meer bezit zei Son dat digitale valuta wel degelijk een nuttige ontwikkeling zijn en dat ze niet snel zullen verdwijnen.

Naar verluidt kocht Son de Bitcoins toen de koers in december 2017 rond de $20.000 lag. Zoals eerder gemeld, verloor Son naar verluidt miljoenen door de verkoop van de cryptocurrency begin 2018 toen de Bitcoin prijs vervolgens begon te dalen.

De laatste opmerkingen van Son komen te midden van een grote bullish trend in cryptomarkten, waarbij Bitcoin steeds dichter bij $20.000 komt. Het lijkt er dus op dat Son beter zijn Bitcoins even had kunnen vast blijven houden.


Vanaf nu tot 10 december geeft crypto exchange Bybit alle nieuwe en bestaande gebruikers bonussen tot $500! Klik hier.

Bitcoin nieuws

Analisten van Deutsche Bank verwachten dat Bitcoin koers herstelt tot $28K Analisten van Deutsche Bank verwachten dat Bitcoin koers herstelt tot $28K
El Salvador koopt 80 extra Bitcoin voor $19K per stuk El Salvador koopt 80 extra Bitcoin voor $19K per stuk
Bitcoin-handelsvolume zakt met bijna 60% in 9 dagen tijd Bitcoin-handelsvolume zakt met bijna 60% in 9 dagen tijd
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto.com verwijdert Dogecoin, Shiba Inu en andere munten uit het verdienprogramma Crypto.com verwijdert Dogecoin, Shiba Inu en andere munten uit het verdienprogramma
Ripple’s ex-CTO dumpt 40 miljoen XRP Ripple’s ex-CTO dumpt 40 miljoen XRP
Crypto Whales kopen grote aantallen Shiba Inu Coins Crypto Whales kopen grote aantallen Shiba Inu Coins
meer meest gelezen

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten