Cardano prijs stijgt
Cardano

Staat Cardano (ADA) op het punt een enorme prijsstijging te ervaren?

In het licht van de recente correctie in de cryptomarkt, vertonen sommige cryptocurrencies opmerkelijke veerkracht. Een opvallend voorbeeld hiervan is Cardano (ADA), dat een indrukwekkende dagelijkse stijging van 8% laat zien.

Cardano blijft consistent uitblinken in de cryptomarkt. In de afgelopen week heeft de koers van Cardano (ADA) een indrukwekkende stijging van 50% laten zien, en in de afgelopen 14 dagen is deze zelfs bijna met 60% toegenomen. Deze statistieken benadrukken de sterke veerkracht van ADA, die zich duidelijk herstelt ondanks de overwegend dalende trend in de bredere cryptomarkt.

ADA/USD 1 uur per candle
ADA/USD 1 uur per candle – Bron: TradingView

Is Cardano (ADA) klaar voor een enorme prijsstijging?

Meerdere cryptoanalisten suggereren dat de opwaartse trend van Cardano’s ADA nog lang niet ten einde is. Twitter-gebruiker Tyler Strejilevich, bekend om zijn analyses, heeft recent de positieve prestaties van ADA benadrukt. Hij voorspelt dat een recent waargenomen bullish wekelijkse kruising volgend jaar zou kunnen leiden tot een aanzienlijke stijging in de prijs van het activum.

De vorige keer dat we dit patroon zagen, ervoer het een stijging van 6.000% in de daaropvolgende 66 weken,” lichtte de analist toe.

On-chain data ondersteunt ook het idee dat ADA zich opmaakt voor een verdere stijging. Volgens gegevens van DefiLlama is het totaal vergrendelde volume (TVL) in Cardano stabiel gebleven rond de $400 miljoen in de afgelopen dagen. Ter vergelijking, begin 2023 was dit cijfer ongeveer $50 miljoen. Deze aanhoudende groei in TVL wijst op een toenemend vertrouwen en gebruik van het Cardano-netwerk.

Groeiend optimisme rondom ADA

Andere experts die positieve voorspellingen voor ADA hebben uitgesproken, zijn de bekende Twitter-analisten Lucid en Dan Gambardello, oprichter van Crypto Capital Venture. Beide analisten verwachten dat ADA in de nabije toekomst nieuwe hoogtepunten zal bereiken. Lucid voorspelt een potentiële prijs van $14 voor ADA, terwijl Dan Gambardello een waarde van $11 in het vooruitzicht stelt. Deze voorspellingen weerspiegelen het toenemende optimisme binnen de crypto-gemeenschap over de toekomstige waarde van ADA.

December deal: Pak nu je 20 Euro bonus bij Bitvavo

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Cardano of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve decemberaanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Alleen in de maand december: meld je aan bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 20 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Cardano nieuws

Kan Cardano (ADA) 1 dollar worden? 
Gaat Cardano binnenkort 75% stijgen?
Cardano-oprichter: “We hebben alle troeven in handen”
Meer nieuws

Meest gelezen

Cathie Wood: 6 Ethereum is genoeg om miljonair te worden
Waarom is de cryptomarkt zo hard onderuit gegaan?
Bitcoin koers valt onder de $60.000 – wat is er aan de hand?