Starship
Dogecoin

Starship wordt zo gelanceerd – Dogecoin schiet omhoog

Vandaag is het 20 april, oftewel 4/20, een boeiende dag voor crypto-enthousiastelingen. 20 april staat immers niet alleen bekend als “Wiet Dag”, maar ook als “Doge Dag”, waarbij het laatste verwijst naar de wereldberoemde memecoin Dogecoin.

Wiet en Dogecoin zijn twee zaken waar Elon Musk van houdt, en 4/20 heeft dan ook een speciale betekenis voor de miljardair. Bovendien bereidt hij zich voor om zijn ruimteschip te lanceren. Veel DOGE-fans hebben op Twitter laten weten hoe geweldig het zou zijn als ‘Starship’ gelanceerd zou worden op ‘Doge-Day’. Deze opwinding heeft ertoe geleid dat de Dogecoin-koers vandaag met meer dan 4,3% is gestegen.

Wordt Starship gelanceerd op Doge Dag?

Elon Musk, de bekende Dogecoin-enthousiasteling en tevens CEO van Tesla en SpaceX en eigenaar van Twitter, plaagt nu de Dogecoin-gemeenschap met de mogelijke lancering van Starship op 20 april, oftewel “420 Day”. Musk liet ongeveer een half uur geleden weten dat de lancering door zal gaan en om 15:30 plaats zal vinden.

Mede-oprichter van Dogecoin, Markus, reageerde positief op Musks tweet en plaatste een tekst met: “Zo Spannend”.

De lancering stond oorspronkelijk eerder deze week gepland; echter, Musk kondigde aan dat er technische problemen waren (een drukventiel bevroor), waardoor de lancering werd uitgesteld en 20 april als mogelijke datum werd aangegeven. Dit wekte de interesse van de DOGE-gemeenschap, die grappend begon te tweeten dat de vertraging te wijten was aan memes.

Terwijl de spanning rondom de lancering van de raket blijft stijgen, lijkt het erop dat de toevallige samenloop van Doge Day en de geplande lanceringsdatum de Dogecoin-gemeenschap nog meer verenigt. Of het nu toeval is of een knipoog van Elon Musk naar zijn liefde voor de memecoin, het is duidelijk dat de DOGE-gemeenschap deze gebeurtenis omarmt en de koppeling tussen de lancering van de raket en hun favoriete cryptocurrency viert. Dit enthousiasme kan wellicht bijdragen aan een verdere stijging van de Dogecoin-koers, terwijl de wereld toekijkt hoe het Starship zijn weg naar de ruimte vindt.

Dogecoin nieuws

Whale haalt voor 53 miljoen dollar aan Dogecoin van crypto beurs
Dogecoin en Shiba Inu tonen veerkracht door sterke liquiditeit
Whale koopt voor miljoenen aan Dogecoin, prijsstijging op komst?
Meer nieuws

Meest gelezen

Dit is waarom de Bitcoin koers zakt
Bitcoin koers kan dalen naar $42.000 na de BTC Halving
Crypto analist waarschuwt voor voor enorme koersval altcoins