avalanche
Altcoin

Stripe zet volledig in op cryptocurrency met nieuwe Avalanche integratie

Betaalverwerker Stripe heeft een grote stap gezet richting uitbreiding van zijn cryptocurrency-diensten door vandaag de integratie met Avalanche aan te kondigen.

Deze ontwikkeling volgt kort op de introductie van USD Coin (USDC) als betaalmiddel voor online transacties door bedrijven die Stripe’s technologie gebruiken.

Stripe benadrukt dat door deze samenwerking de toegang tot het Avalanche-ecosysteem aanzienlijk vereenvoudigd zal worden voor hun retailklanten. Ava Labs, de ontwikkelaar achter de Avalanche blockchain, ondersteunt deze integratie met de implementatie van Stripe’s fiat-naar-crypto onramp in hun Core wallet.

Toegankelijkheid tot Crypto-producten en applicaties

De samenwerking belooft gebruikers een moeiteloze toegang tot speciale crypto-producten en gedecentraliseerde applicaties zoals NFT-platforms en gedecentraliseerde beurzen die actief zijn op het Avalanche-netwerk.

Bovendien zal er in de Core wallet een widget beschikbaar zijn waarmee gebruikers met hun debet- of creditkaart Avalanche’s AVAX munten kunnen aanschaffen, zonder tussenkomst van een traditionele beurs.

Visie en ambitie van Stripe

John Egan, het hoofd van crypto bij Stripe, verklaarde in een persbericht: “Het is ons doel bij Stripe om iedereen toegang te verlenen tot de kracht van Web3.” Deze visie ondersteunt Stripe’s voortdurende inzet om cryptovaluta toegankelijker te maken, een visie die al begon met het accepteren van Bitcoin-betalingen in 2014.

Met deze stappen versterkt Stripe zijn positie in de digitale betaalwereld en zet het bedrijf zijn traditie voort om innovatieve betaaloplossingen aan te bieden.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Avalanche of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Altcoin nieuws

80% van alle nieuwe crypto’s op Binance staan in het rood!
Rekt Capital verwacht snel nieuwe ‘hype-cyclus’ voor altcoins
Markus Thielen: Altcoins zijn ‘groot risico’ ten opzichte van Bitcoin
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto-analisten voorspellen: Zó lang duurt het om miljonair te worden met een $1.000 investering in Cardano
Bekende Nederlandse crypto analist verkoopt al zijn Bitcoin – Dit is waarom
Nieuwe CPI-cijfers vandaag om 14.30: Dit staat de Bitcoin koers te wachten