Telegram’s ICO-token gaat openbaar

Afgelopen jaar begon Telegram al met een selecte verkoop van hun eigen token; de gram token. Hierdoor konden maar weinig mensen in de token beleggen. Nu gaat de verkoop dan naar het grote publiek; de verkoop gaat openbaar.


10 juli en volledige verkoop

Naar verluidt komt er een eerst een beperkte verkoop dat zal plaatsvinden op de Liquid-beurs. Hier worden vanaf 10 juli dit jaar een beperkt aantal tokens aangeboden. Een volledige openbare verkoop komt later, deze staat momenteel gepland voor oktober.

Gram Asia zal de verkoop organiseren, deze Koreaanse entiteit bezit naar verluidt de meeste gram-tokens.


€1.5 miljard opgehaald

In de eerder gehouden privéverkoop, heeft Gram naar verluid al €1.5 miljard opgehaald. Hiermee brak het de oude records van de grootste fondsenwerving via een crypto-tokenaanbod door middel van een eerste privéverkoop.


Telegram Open Network (TON)

Met het opgehaalde geld is de ontwikkeling van het Telegram Open Network (TON) gestart. Dit is een blockchain die is bedoeld om meerdere facetten van digitale communicatie te decentraliseren.

Communicatie is hier in de brede vorm van het woord; dit kan bijvoorbeeld van het delen van bestanden zijn tot het browsen op het internet.

De Gram-token wordt allereerst aangeboden op Liquid en kan worden aangeschaft met Amerikaanse dollars ($) of de USDC stablecoin.

 

Bitvavo App – Handel €1000 per dag gratis in juli

Bitvavo exchange

Download de Bitvavo app voor Android en iOS en verhandel tot €1000 aan digitale valuta, per dag, zonder handelskosten te betalen.

knop_account-aanmaken