Bitcoin Nieuws

Bitcoin Nieuws

Tesla bezit nog steeds $222 miljoen aan crypto

Nadat het vorige week 75% van zijn Bitcoin bezittingen verkocht, bezit Tesla nog steeds $222 miljoen aan cryptocurrencies.

Verkoop van $936 miljoen aan Bitcoin

Ondanks de paniek vorige week rondom Tesla die aankondigde dat het 75% van zijn Bitcoin bezittingen had verkocht, meldt het bedrijf dat het nog steeds $222 miljoen aan cryptomunten op zijn balans heeft staan.

De nieuwe details stonden in het kwartaalrapport van het bedrijf, dat het maandagochtend bij de Amerikaanse Securities and Exchange Commission heeft ingediend.

Het is meestal het geval dat een bedrijf een paar dagen voordat het zijn volledige inkomstenrapport bij de SEC indient, het een persbericht uitbrengt. Daarom is het nieuws dat Tesla voor $936 miljoen aan Bitcoin had verkocht naar buiten gekomen voordat het bedrijf details had vrijgegeven.

Elon Musk, CEO van Tesla, zei woensdag dat het bedrijf zijn Bitcoin heeft verkocht om geld vrij te maken terwijl de COVID-Lockdowns in China voortduren.

De reden dat we een aantal van onze Bitcoin bezittingen hebben verkocht, is omdat we niet zeker wisten wanneer het aantal COVID-lockdowns in China zouden afnemen. Het was belangrijk voor ons om onze kaspositie te maximaliseren, gezien de onzekerheid van de COVID-lockdowns in China.

– Aldus Musk van vorige week.

Bitcoin daalt, Tesla-aandelen stijgen

Bitcoin verloor 2,5% in het uur na de aankondiging. De munt daalde woensdag tot $23.078,18. Maandagmiddag was de marktkapitalisatie van de Bitcoin verder gedaald en daalde de munt tot een waarde van $21.000.

De aandeelhouders van Tesla waren tevreden met het nieuws dat het bedrijf een groot deel van zijn Bitcoin bezittingen had verkocht. De aandelen van Tesla zijn vanaf maandagmiddag met 9% gestegen tot een bedrag van $812,16. Dit is de hoogste waarde van TSLA-aandelen sinds begin mei.

Bitcoin nieuws

Inkomsten BTC-miners flink gestegen na recentelijk dieptepunt Inkomsten BTC-miners flink gestegen na recentelijk dieptepunt
BlackRock lanceert spot Bitcoin Private Trust BlackRock lanceert spot Bitcoin Private Trust
Bitcoin koers kan spoedig tot 29.000 dollar stijgen Bitcoin koers kan spoedig tot 29.000 dollar stijgen
Meer nieuws

Meest gelezen

Terra-oprichter Do Kwon doorbreekt zijn Twitter-stilte Terra-oprichter Do Kwon doorbreekt zijn Twitter-stilte
Congreslid: Ripple zal de rechtszaak tegen de SEC verliezen Congreslid: Ripple zal de rechtszaak tegen de SEC verliezen
Ethereum Whale koopt 312 miljard Shiba Inu op Ethereum Whale koopt 312 miljard Shiba Inu op
meer meest gelezen

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten