TONcoin
Altcoin, Toncoin

TON core-team lanceert smart wallet met gasloze transacties

Het TON Core-team heeft in samenwerking met Tonkeeper de W5 smart wallet-standaard gelanceerd, met de belofte om gasloze transacties op de blockchain van The Open Network (TON) te leveren.

Wallet-upgrades

De upgrade naar het bestaande wallet smart contract van de layer-1 blockchain stelt gebruikers in staat om Tether (USDT) te gebruiken voor gaskosten bij USDT-overdrachten en Notcoin (NOT) voor gaskosten bij het overdragen van Notcoin. Naar verluidt is de W5 smart wallet nu live in Tonkeeper en zal deze binnenkort beschikbaar zijn in TON Space en MyTonWallet.

De W5 smart wallet, oorspronkelijk ontwikkeld door Tonkeeper en goedgekeurd door het TON Core-team, introduceert verbeterd transactiebeheer op de TON-blockchain. De toevoeging van gasloze functies voor USDT- en Notcoin-betalingen is bedoeld om de noodzaak voor gebruikers om Toncoin te bezitten te elimineren, waardoor de barrières voor nieuwkomers worden verminderd.

Efficiëntere Gebruikerservaring

Met de nieuwe smart wallet kunnen gebruikers tot 255 transacties tegelijkertijd uitvoeren, wat een soepelere en efficiëntere gebruikerservaring moet creëren.

Ondanks zijn relatief nieuwe intrede in de gedecentraliseerde applicatie (DApp) ruimte, is TON erin geslaagd om Optimism te overtreffen en de 10e grootste blockchain te worden in termen van totale waarde vergrendeld (TVL), met een TVL van meer dan $760 miljoen. Op 10 juli kondigde The Open Network Foundation een partnerschap aan met 1inch en Sign om de Web3 startup accelerator Triangle te lanceren. Dit partnerschap richt zich op het ontwikkelen van play-to-earn (P2E) mini-games, in navolging van de succesvolle Telegram-gebaseerde game Notcoin.

Op 18 juli introduceerde de TON Foundation een Bitcoin-brug, die de visie van het platform om een “blockchain van blockchains” te zijn, verder versterkt. Jack Booth, marketingdirecteur van de TON Foundation, legde uit dat de nieuwe BTC-brug gebruikers in staat zal stellen hun BTC naar TON over te dragen. Booth benadrukte dat de BTC-brug “zeer resistent” zou zijn tegen inbreuken op privésleutels, wat extra beveiliging biedt voor gebruikers.

Altcoin nieuws

Telegram-oprichter Pavel Durov doorbreekt stilte na arrestatie
Deze 3 Crypto’s overleven de crash en stijgen fors in waarde
De Bitcoin Bull Run is over en Altseason zal nooit plaatsvinden
Meer nieuws

Meest gelezen

De Bitcoin Bull Run is over en Altseason zal nooit plaatsvinden
Onbekende cryptohandelaar verandert in drie dagen $1.200 in $10 miljoen
Waarom daalt de Bitcoin koers vandaag plotseling?