toncoin
Toncoin

Toncoin wordt genoteerd op Binance, volume schiet omhoog

Binance, ‘s werelds grootste crypto exchange, heeft de introductie van Toncoin (TON) voor spot trading aangekondigd. Voorheen was Toncoin alleen beschikbaar voor futures trading op het platform. Hierdoor hebben handelaren nu meer opties bij het kopen en verkopen van TON.

Toncoin bereikt nieuwe mijlpalen met Binance notering

Vanaf 8 augustus 2024 om 12:00 uur Nederlandse tijd kunnen Binance-gebruikers TON verhandelen op de spotmarkt. Dit is een belangrijke mijlpaal voor de TON-gemeenschap. Het handelsvolume en de liquiditeit van TON zullen naar verwachting toenemen, wat op lange termijn kan bijdragen aan een stabielere prijs.

TON Report, een account dat updates geeft over de TON- en Telegram-ecosystemen, heeft deze Binance-notering bevestigd en deelt de hoge verwachtingen. “Binance, ‘s werelds grootste cryptocurrency exchange, heeft de notering van TONcoin (TON) aangekondigd, met handel die begint op 8 augustus 2024 om 10:00 UTC,” aldus de aankondiging.

Maar wat is Toncoin precies? Toncoin is gecreëerd door het team achter de berichtenapplicatie Telegram. Het is ontworpen als een snel en schaalbaar Layer-1 blockchain-project. Dit jaar heeft Toncoin uitstekende resultaten behaald en is het zelfs de top 10 van meest waardevolle crypto-activa binnengedrongen. Met een marktkapitalisatie van ruim $15 miljard staat Toncoin momenteel op de negende plaats.

Volume stijgt hard

Een notering op Binance wordt beschouwd als de heilige graal onder de exchange-noteringen. Een notering op een prominente exchange zoals Binance heeft over het algemeen een positieve invloed op het marktsentiment en de koers van de token. TON steeg al met meer dan 10 procent als gevolg van het nieuws.

Op korte termijn kan de waarde van TON echter dalen door de listing. Veel crypto tokens die in 2024 op Binance werden genoteerd, zagen namelijk een waardedaling. Een dergelijke notering biedt verkopers een mooie mogelijkheid om van de nieuwe liquiditeit gebruik te maken, wat bekend staat als een ‘sell the news’ gebeurtenis.

Momenteel staat de koers van TON op ongeveer $6,10, iets lager dan voor de notering op Binance. Vanochtend bereikte de koers nog $6,40. Het handelsvolume steeg in de afgelopen 24 uur met meer dan 160 procent.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Toncoin of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt gedurende 7 dagen na registratie van je account ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.* Meld je nu aan!

*Let op, er zijn voorwaarden van toepassing op de actie.

Altcoin nieuws

BitBoy voorspelt enorme stijging voor XRP en 4 andere Cryptomunten
Crypto whales kopen massaal deze Altcoins
Nederlandse analist Michaël van de Poppe: Deze crypto kan komende maand 46% stijgen
Meer nieuws

Meest gelezen

Bitcoin koers maakt zich klaar voor de ‘grand finale’
Bekende crypto analist: Deze 4 altcoins zijn klaar voor mega stijging
Crypto analist: Dit is hét moment om XRP te kopen voordat het $40 bereikt