Ripple

Transactie van 36 miljoen Ripple tokens naar onbekende wallet

Er heeft vandaag een enorme transactie van maar liefst 36 miljoen XRP tokens plaatsgevonden naar een onbekende wallet. Wat gaat dit betekenen voor de Ripple koers?


$5 miljoen aan XRP overgemaakt

Ondanks de financiële crisis die de cryptomarkt zo hard heeft getroffen, wordt er nog steeds heel veel geld rond gestuurd. Maar liefst $5 miljoen aan XRP tokens werd vandaag verplaatst naar een onbekende wallet. Sommigen zeggen nu dat het verplaatsen van deze enorme hoeveelheid crypto tokens de koers van de munt zou kunnen verlagen.

De transactie lijkt verwarring te veroorzaken, aangezien er eerder eenzelfde bedrag van Liquid was overgeboekt naar een onbekende wallet. Echter gebeurde dit met twee verschillende adressen.


XRP laat flinke prijsveranderingen zien

De op twee na grootste cryptocurrency, XRP, bevindt zich nu in de groene zone na een scherpe duik gisteren. Door de zware omstandigheden daalde gisteren de waarde van XRP tot onder de $0,13, een waarde die het afgelopen jaar niet eerder werd bereikt.

Vandaag zien we kleine veranderingen in de markt. XRP en andere grote cryptomunten proberen te herstellen en dat lijkt enigszins te lukken vandaag.

Pessimisten en critici in de cryptomarkt hebben gezegd dat de huidige financiële crisis hebben laten zien dat Bitcoin het niet waard is om digitaal goud te worden genoemd en dat het geen goed middel is om waarde op te slaan.

De vraag is nu tot waar de Ripple koers kan herstellen. De XRP prijs steeg vandaag richting de $0,15 nadat het gisteren was gedaald tot onder de $0,13. Op dit moment is het belangrijk dat XRP boven de $0,15 weet te komen en te blijven. Als dit gebeurd is het mogelijk dat XRP weer richting de $0,20 stijgt.