Newsbit

TRON (TRX) cryptocurrency

TRON-CEO wil lunch met Warren Buffett verplaatsen

TRON (TRX) cryptocurrency

De oprichter en huidige CEO van de cryptocurrency TRON, Justin Sun, heeft laten weten dat hij zijn liefdadigheidslunch met miljardair Warren Buffet wil verzetten. Alhoewel hij nog geen exacte datum openbaar heeft gemaakt, laat hij weten dat hij de lunch zeer binnenkort wil gaan doen.


Winnend bod

Justin Sun had de lunch met Warret Buffet gewonnen, nadat hij het winnende bod van $4.567.888 had uitgebracht tijdens een veiling. De lunch werd geveild bij een jaarlijkse liefdadigheidsveiling op eBay. Dit was het hoogste bod ooit in de inmiddels al 20-jarige geschiedenis van de veiling.


Medische redenen

Vanwege medische redenen werd de Tron CEO gedwongen om de lunch uit te stellen. Naast Justin Sun en Warren Buffet waren Circle CEO Jeremy Allaire en de maker van Litecoin bevestigd de lunch bij te wonen. Zelfs Donald Trump, president van Amerika, was voor de lunch uitgenodigd. Zijn komst was echter nooit bevestigd. Of de president van Amerika de lunch nu zal gaan bijwonen is nog niet bekend.
Nieuw plan PoS-mechanisme Tron

Afgelopen week onthulde Justin Sun in een reeks van tweets nog het nieuwe plan voor het PoS-mechanisme van Tron. Hiermee zou het naar verluidt makkelijker moeten worden om rendement te behalen. Benieuwd naar dit nieuwe mechanisme? Check dan ons artikel omtrent dit onderwerp!

Gerelateerd Nieuws

Scroll to Top