Altcoin,

Tron (TRX) wordt door meer dan 550.000 hotels geadopteerd

Justin Sun kondigt vandaag aan dat TRX vanaf nu wordt geaccepteerd voor het boeken van meer dan 550.000 hotels met Travala.com. Een platform dat actief is in 210 landen.


Tron (TRX) wordt toegevoegd door Travala.com

Justin Sun, de CEO van Trom, kondigde vandaag rond 06:00 ‘s ochtends op Twitter aan dat TRX werd toegevoegd door Travala. Een platform dat samenwerkt met hotels over de hele wereld.

 


Travala heeft bekend gemaakt dat al haar klanten vanaf nu hotelkamers kunnen boeken met de TRX munt. De token is vanaf nu toegevoegd aan de lijst met andere cryptotokens waarmee Travala samenwerkt.


Travala zorgt voor massale crypto adoptie

Door samen te werken met ongeveer 568.000 hotels in meer dan 80.000 bestemmingen, is het bedrijf van plan de reisindustrie te innoveren. Het implementeren van cryptocurrencies helpt om het boeken van hotels eenvoudiger te maken.

Naast Tron (TRX) accepteert Travala.com een groot aantal andere crytpocurrencies, namelijk:

Doordat het bedrijf zo’n enorm aanbod heeft aan hotelkamers helpt Travala mee aan massale adoptie van cryptocurrencies. Mensen komen steeds meer in aanraking met digitale valuta en dat is een goed teken.

Het bedrijf werkt trouwens niet alleen maar met crypto betalingen. Klanten kunnen ook gebruik maken van traditionele betalingsmethodes als Visa, Mastercard en Paypal.


Goedkoop Tron (TRX) kopen

De Tron koers lijkt gematigd positief te reageren over de aankondiging van Justin Sun. Wil jij nou TRX tokens kopen? Kijk dan altijd waar je de beste prijs krijgt. Er zit namelijk een enorm verschil in prijs bij cryptocurrency verkopers.

Wij raden aan om Bitvavo te gebruiken. Dit is veruit de goedkoopste Nederlandse crypto exchange.