Altcoin,, Trending

Tron’s Sun Netwerk officieel live gegaan

Het Tron Sun Netwerk is officieel live gegaan. Dit is bekend gemaakt via een Tweet. Volgens het bedrijf biedt deze oplossing een grotere schaalbaarheid voor het TRX-mainnet.


Het netwerk testen

Alhoewel het test-netwerk van het nieuw gelanceerde Sun Netwerk al een tijdje is vrijgegeven, moest deze uiteraard uitgebreid worden getest. Dat is nu succesvol uitgevoerd. Volgens Justin Sun zou dit moeten gaan zorgen voor een betere schaalbaarheid van het gehele Tron-netwerk.


Efficiëntere operaties

Voor het nieuwe netwerk ligt de lat hoog. Er worden veel verwachtingen aan gekoppeld. Zo wordt er allereerst verwacht dat het een groter TPS-bedrag op het Tron-grootboek levert. Hiernaast moet het efficiëntere operaties mogelijk gaan maken die op het Tron-netwerk worden gelanceerd. Ook zal de schaalbaarheid worden vergroot.

De schaalbaarheid vergroten is echter geen eenvoudige opdracht. Om dit mogelijk te maken zijn er een aantal samenwerkingen aangegaan met projecten als DAppChain. Hierdoor wordt het mogelijk om interactie tussen verschillende blockchains te krijgen.


Stroomverbruik

Een ander bijkomend voordeel van de samenwerking met DAppChain is dat gebruikers hiermee in staat worden gezet om DApps te bedienen die een veel lager stroomverbruik hebben. Zowel het beveiligingsniveau is hier ten goede van als het efficiëntere netwerk in zijn geheel.