Dogecoin Nieuws, Shiba inu Nieuws

Dogecoin Nieuws, Shiba inu Nieuws

Uber Eats accepteert Shiba Inu en Dogecoin als betalingsmethode

Crypto fans kunnen vanaf nu eten bestellen bij Uber eats met hun Shiba Inu en Dogecoin tokens. De transacties worden afgewikkeld via BitPay.

Andere cryptocurrencies die door BitPay worden ondersteund, zijn Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash, Litecoin, XRP, Dai, Wrapped Bitcoin (WBTC) en een aantal stablecoins.

Betalen met cryptocurrencies

In een blogpost schrijft BitPay dat deze betaalmethode nog wel exclusief is voor BitPay gebruikers. Uber Eats accepteert namelijk nog geen directe cryptocurrency-betalingen. Er zijn echter een aantal andere bezorgbedrijven die al wel cryptomunten accepteren. Denk bijvoorbeeld aan Thuisbezorgd in Nederland en Amerikanen kunnen met crypto betalen bij GrubHub en DoorDash.

Steeds meer bedrijven accepteren cryptocurrencies

De acceptatie van cryptocurrencies als betalingsmethode groeit momenteel hard. Horlogemakers zoals Tag Heuer, Hublot en Breitling accepteren sinds enkele weken ook cryptocurrencies via betalingsverwerker BitPay.

Panini America, een bedrijf dat gespecialiseerd is in sportverzamelobjecten, heeft de aanstaande lancering aangekondigd van zijn crypto-wallet die cryptocurrencies zoals Shiba Inu, Bitcoin en anderen zal ondersteunen in combinatie met BitPay.

Dogecoin en Shiba Inu zien verhoogde netwerkinteractie

Een ander positief teken is een stijging in de netwerkinteractie. Volgens Santiment is de adresactiviteit voor Dogecoin en Shiba Inu namelijk gestegen tot het hoogste punt in zeven weken. Het analysebedrijf schreef het volgende in een tweet op 29 juni:

Dogecoin en Shiba Inu laten elk een opmerkelijke toename in netwerkactiviteit zien. Vooral in de afgelopen 10 dagen hebben DOGE (+32%) en SHIB (+35%) veel terugkerende netwerkinteracties gezien.

Dogecoin nieuws

Wat is Dogechain? De zogenaamde tweede-laag voor DeFi en NFTs op Dogecoin Wat is Dogechain? De zogenaamde tweede-laag voor DeFi en NFTs op Dogecoin
Bitcoin stagneert rond $24K en dogecoin koers schiet omhoog Bitcoin stagneert rond $24K en dogecoin koers schiet omhoog
Shiba Inu en Dogecoin schitteren in “het weekend van de memecoins” Shiba Inu en Dogecoin schitteren in “het weekend van de memecoins”
Meer nieuws

Meest gelezen

Dit is waarom de Bitcoin en Ethereum koers crashen Dit is waarom de Bitcoin en Ethereum koers crashen
Proof-of-Work fork van Ethereum stort enkele weken voor de Merge met 62% omlaag Proof-of-Work fork van Ethereum stort enkele weken voor de Merge met 62% omlaag
Bitcoin en altcoins dippen na publicatie Fed Minutes Bitcoin en altcoins dippen na publicatie Fed Minutes
meer meest gelezen

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten