VeChain, Vet
Altcoin, VeChain

VeChain bevestigt enorm plan om wereldwijd uit te breiden

VeChain (VET) is van plan om wereldwijd uit te gaan breiden. Ook binnen Europa willen ze grote stappen nemen. Er loopt bijvoorbeeld een juridisch proces met de regering van San Marino om het hoofdkantoor van VeChain in het land te vestigen.

Europese uitbreiding

Om de uitbreidingsvisie te verwezenlijken, gaat het economische probleemoplossende ecosysteem meer dan 100 nieuwe ontwikkelaars aanwerven om in zijn nieuwe vestiging in Europa te werken. VeChain verklaart dat het “nieuwe tools, technologieën, ontwikkelaarsbibliotheken, enzovoort uitdrukt.” Volgens een nieuwsplatform heeft VeChain nieuwe faciliteiten in Europa geopend en zoekt het meer talent voor een soepele exploitatie.

Wij hebben een nieuw technologiecentrum geopend in Ierland en nemen momenteel 100+ devs aan.

VeChain heeft 2 nieuwe faciliteiten in Europa. Deze faciliteiten zijn actief bezig met het aannemen en opbouwen van een team. Het bedrijf heeft nog geen volledige details vrijgegeven over zijn Europese plannen. Wel is duidelijk dat het team bezig is met het verwerken van een juridische jurisdictie met de regering van San Marino om van het platform een geregistreerd merk in Europa te maken.

Waarom breidt VeChain zijn team in Europa uit?

VeChain neemt dus steeds meer werknemers aan voor zijn nieuwe kantoren. VeChain is vooral opzoek naar nieuwe ontwikkelaars.

Het nieuws van de stappen van VeChain zijn bevestigd op Twitter.. Een Twitter-gebruiker deelde het voornemen van het bedrijf om 100 ontwikkelaars in dienst te nemen en tagde daarbij het officiële account van de VeChain Foundation. Interessant genoeg retweette de stichting de tweet van de gebruiker, wat de legitimiteit van de informatie aangaf. Het team is zeer enthousiast en optimistisch over de toekomst.

Hint naar hoofdkantoor in San Marino

De CEO van VeChain, Sunny Lu, gaf een paar hints over enkele plannen voor het platform naast de Europese uitbreiding. Het lijkt erop dat het bedrijf langetermijnplannen heeft voor de Europese markt. De oprichter laat weten dat het vestigen van een hoofdkantoor in San Marino een belangrijke stap is voor het bedrijf.

Momenteel werkt het bedrijf samen met een nieuwe partner om samen een nieuw white paper te definiëren en te schrijven. Uit rapporten blijkt dat het duo van plan is de white paper tegen Q1 van 2023 uit te brengen. Het schrijfproces is een opgewaardeerde strategie van VeChain to Go Sustainability.

VeChain breidt zijn partnerschap actief uit en tekende afgelopen jaar nog meerdere nieuwe partnerschappen. Onlangs voegde de stichting het UCO-netwerk en TruTrace toe als partners in haar komende blockchainprojecten. In VeChains partnerschap met TruTrace zal de strategische integratie blockchaintechnologie toepassen op productbevestiging en stabiliteit.

Altcoin nieuws

Solana gaming studio Mirror World Labs haalt $12 miljoen op in eerste Series A-financiering
Altcoins bloeden hevig, Bitcoin ETF uitstromen de oorzaak?
Crypto analist voorspelt koersstijging van 50 procent voor deze memecoin
Meer nieuws

Meest gelezen

Voormalig Ripple directeur: Dit is wanneer we een gigantische XRP stijging kunnen verwachten
Crypto analist: er komt een gigantische koersbeweging aan voor Bitcoin
Advocaat: Dit is wanneer de uitspraak in de Ripple-rechtszaak verwacht wordt