Altcoin

VeChain neemt deel aan World Artificial Intelligence Conference

VeChain onthulde in een bericht op Medium dat het de World Artificial Intelligence Conference (WAIC) zal bijwonen. Dit plaatst het blockchain bedrijf naast grote tech bedrijven als Alibaba, Microsoft en Amazon.


Een gouden kans voor VeChain

Op de toonaangevende conferentie zal VeChain de eerste blockchain-technologie-sessie openen. Dit zal het bedrijf doen met een speech met de titel ‘blockchainize the future, power the economy’.

VeChain vertelt dat het gebruik zal maken van de gouden kans om zijn toonaangevende blockchain-oplossing te presenteren aan deelnemers van de conferentie. Dat het bedrijf een presentatie op de conferentie mag geven is dus een geweldige kans om andere bedrijven te overtuigen om ook een samenwerking aan te gaan met VeChain.

De conferentie van dit jaar staat gepland voor 9 tot 11 juli en zal online plaatsvinden. De conferentie, die tot doel heeft een platform te creëren waar toekomstige en huidige AI-startups middelen en ideeën kunnen uitwisselen, is een initiatief van de Shanghai Municipal People’s Government. WAIC is sinds de lancering in 2018 uitgegroeid tot een grootste technologie evenementen.


VeChain erkend als een van de snelst groeiende start-ups

VeChain wordt steeds populairder en staat zelfs vermeld bij Early Metrics als één van de snelst groeiende start-ups ter wereld.

Het is vermeldenswaard dat VeChain er ondanks de COVID-19-pandemie in is geslaagd door te gaan met de ontwikkeling van zijn eigen technologie. Ook heeft het bedrijf verschillende op VeChain gebaseerde applicaties gelanceerd en veel belangrijke partnerschappen afgesloten tijdens de corona pandemie.

Naast de nieuwe partnerschappen heeft VeChain goede connecties met de Chinese overheid. Ook dit helpt het bedrijf om enorme sprongen vooruit te maken en razendsnel te groeien.


De VeChain koers stijgt met 31%

Op het moment van schrijven maakt de VeChain koers een indrukwekkende prijsstijging mee. Gisteren meldde Newsbit al dat de VET koers met 21% was gestegen. Vandaag zien we dat de prijs is blijven stijgen. Dit heeft ervoor gezorgd dat de koers in 24 uur tijd met 31% is gestegen.