Altcoin

Vechain (VET) & Verge (XVG) Prijzen vliegen Omhoog – Wat nu

De Vechain en Verge prijzen schieten deze avond plotseling de lucht in. Beide cryptocurrencies boeken een winst van meer dan 15%. Wat kunnen we verwachten?


Gaat Vechain (VET) uitbreken of terugzakken?

Vechain is de afgelopen weken 1 van de best presterende munten van de hele cryptomarkt. Ook vandaag presteert de munt weer uitermate goed. Op het moment van schrijven ligt de prijs van 1 VET token rond de $0.0073 dollar. 1 dag geleden lag de Vechain prijs nog rond de $0.0063 dollar. Dat betekent dat de koers vandaag met meer dan 15 procent is gestegen.

Als we de VET/BTC grafiek erbij pakken dan zien we dat VET door de 82 sats resistance is gestegen. Analist Nick vertelt dat dit een forse resistance was en zegt dat het erop lijkt dat VET een retest heeft gehad. Vanuit hier zou de munt flink verder kunnen stijgen.

 

Wel vertelt Nick dat het tricky is om in te stappen. “Als we een dump gaan zien waarbij we een 4h close onder de 82 sats krijgen, dan kan VET weleens heel fors gaan dumpen,” vertelt hij.

 

Verge (XVG) prijs stijgt met meer dan 20%

Een andere munt die vandaag een enorme koersstijging meemaakt is Verge (XVG). Op het moment van schrijven ligt de prijs van 1 XVG token rond de $0,00479 dollar. Slechts 24 uur geleden lag de koers nog rond de $0,00393 dollar. Dat betekent dat de koers vandaag met meer dan 20% is gestegen.

Als we de XVG/BTC grafiek erbij pakken dan zien we dat er een interessante grafiek ontstaat.

 

Analist Nick vertelt dat XVG nu, na een lange downtrend in een duidelijke range terecht is gekomen. Hij vertelt het volgende: “Mochten we uit deze range breken (49 sats), kunnen we ook dan een mooie stijging verwachten.”