Bitcoin Nieuws

Bitcoin Nieuws

Verveelde Bitcoin traders stappen naar Altcoins om winst te maken

De Bitcoin prijs beweegt zijwaarts en blijft vlak onder de $11.000 steken, waardoor handelaren alternatieven zoeken in altcoins en DeFi tokens.


Bitcoin prijs zit vast onder een bereik van $11.000

De prijs van Bitcoin heeft de afgelopen weken in een smal bereik bewogen. Onlangs heeft de prijs de trend van dagelijkse higher lows hervat. Desondanks blijft de $11.000 een hindernis die BTC moeilijk kan overwinnen. Echter, een positief punt is dat altcoins beginnen te herstellen van de forse verliezen van de afgelopen weken.

Nu de CME Bitcoin opties zijn gesloten zonder enige grote verstoring en een nieuwe maand op het punt staat te beginnen, kan de Bitcoin prijs misschien eindelijk een grote stap maken. Wie weet kan het dan de weerstand van $11.000 overschrijden.

Het wekelijkse tijdsbestek toont sterke ondersteuning voor de $10.000 tot $10.500 range. Rakesh Upadhyay merkte hierover op:

“Bulls hebben consequent dips van tot de $10.000 gekocht en zelfs daar onder. Dit psychologisch belangrijke niveau kan nu dienen als een vloer voor het lanceren van de volgende stap van de uptrend.”

Zoals de bovenstaande grafiek laat zien, was de $11.000 tot $ 11.200 range een moeilijke zone om te overwinnen. Risicomijdende handelaren wachten waarschijnlijk op een prijs van $12.000 om te schakelen voordat ze nieuwe posities openen.


De $11.000 kan overschreden worden

De prijs van $10.000 is een solide ondersteuningsniveau geweest sinds de prijs een dubbele bodem bereikte op de $9.800. Echter is een koersdaling richting de $9.800 mogelijk als de Bitcoin het patroon van higher lows doorbreekt door onder de stijgende trendlijn te vallen naar de $10.100.

Dit lijkt onwaarschijnlijk gezien het feit dat bulls het prijslevel van de $10.000 de afgelopen weken behoorlijk krachtig hebben verdedigd.

Uiteindelijk is er niet veel veranderd en blijft de Bitcoin prijs consolideren. In het geval van een uitbraak zou de Bitcoin prijs het weerstandsniveau van $11.000 kunnen doorbreken.

Terwijl de prijs van de Bitcoin blijft consolideren, stegen de altcoin prijzen. Op het moment van schrijven is de Polkadot (DOT) prijs met 3,6% gestegen, OMG Network (OMG) is met 24% gestegen en Binance Coin (BNB) is met 8,09% gestegen.

 

Bitcoin nieuws

BitPay laat klanten Apple-producten kopen met Bitcoin en Shiba Inu BitPay laat klanten Apple-producten kopen met Bitcoin en Shiba Inu
Bitcoin had deze week de $72K moeten bereiken volgens het S2F-model Bitcoin had deze week de $72K moeten bereiken volgens het S2F-model
Institutionele crypto-producten noteren record uitstroom van 423 miljoen dollar Institutionele crypto-producten noteren record uitstroom van 423 miljoen dollar
Meer nieuws

Meest gelezen

Bitcoin, Ethereum en Dogecoin koers stijgen, maar analisten verwachten nieuwe crash Bitcoin, Ethereum en Dogecoin koers stijgen, maar analisten verwachten nieuwe crash
Kan de Merge gaan zorgen voor een enorme Ethereum prijsstijging? Kan de Merge gaan zorgen voor een enorme Ethereum prijsstijging?
Deze week vallen er twee cruciale beslissingen in Ripple rechtszaak Deze week vallen er twee cruciale beslissingen in Ripple rechtszaak
meer meest gelezen

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten