Newsbit

vitalik buterin

Vitalik Buterin en Joseph Lubin doneren beide 1000 Ethereum aan Moloch DAO

vitalik buterin

De oprichters van Ethereum, Vitalik Buterin & Joseph Lubin, doneren ieder 1000 Ethereum (ETH) aan de gedecentraliseerde autonome organisatie Moloch (DAO).


Versnellen van openbare Ethereum-infrastructuur

Met de donatie wordt het bedrijf in één klap gewaardeerd op ongeveer $1 miljoen (ongeveer €890.000). Het bedrijf heeft als doel om de ontwikkeling van de openbare Ethereum-infrastructuur te versnellen. Naar verluidt hebben veel teams hier behoeften aan, zonder dat ze hier de kosten voor willen betalen.


Vitalik Buterin

Vitalik Buterin was eerder adviseur van een ander Ethereum crowdfundingproject, namelijk het Ethereum Community Fund (ECF). Het ECF had een zeer mooi bedrag van $100 miljoen (€89 miljoen) opgehaald voor infrastructuurontwikkelingen.


Subsidieontvangers

Het ECF gaf infrastructuurontwikkelingssubsidies aan bedrijven die hiervoor in aanmerking kwamen. Om in aanmerking te komen moet een bedrijf voldoen aan een aantal strenge eisen. De eerste ontvanger van de subsidies was onder andere de cryptocurrency-onderzoeker Patric McCorry’s. Deze onderzoeker wil de snelheid en beveiliging van de Ethereum betalingskanalen verbeteren. McCorry’s is niet de enige die een subsidie heeft ontvangen, inmiddels hebben meerdere organisaties al mogen profiteren van het ECF.

Gerelateerd Nieuws

Scroll to Top