Ripple, xrp
Ripple

Waarom de grootste XRP-rally ooit op het punt staat te beginnen

De prestaties van de XRP-koers blijven teleurstellen, mede door de impact van de rechtszaak met de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC).

Hoewel de zaak in augustus tot een einde kwam met een relatief milde boete voor Ripple, blijft de onzekerheid hangen door de mogelijkheid van een hoger beroep. Hierdoor blijven veel investeerders voorzichtig, wat zichtbaar is in de huidige prijs van XRP, die rond $0,53 schommelt.

Een bull run die geen einde kent

Als het aan Edward Farina ligt, hoofd van sociale adoptie bij XRP Healthcare, zullen de geduldige investeerders echter beloond worden met enorme winsten. Zo verwacht hij niet slechts een gewone bull run, maar gaat Farina zo ver om te voorspellen dat we een “perpetual bull cycle” van XRP gaan meemaken.

Een “perpetual” cyclus voor XRP houdt in dat de digitale munt voortdurend blijft stijgen, zonder een duidelijke eindfase. Dit is in contrast met een traditionele bullmarkt, die doorgaans gevolgd wordt door een periode van stagnatie of daling (de bear markt).

In plaats van zich zorgen te maken over de korte termijn, moedigt Farina de gemeenschap dan ook aan om zich voor te bereiden op de komende prijsstijgingen. Dit kan volgens hem door te investeren in de token, maar ook andere crypto projecten die sterk in waarde zijn gedaald ten opzichte van hun all-time high (ATH).

Kan XRP $100 bereiken?

Jay Grissom, een gerespecteerde crypto-expert, sluit zich aan bij de voorspellingen van Farina. Hij stelt dat de perpetual bull cycle XRP naar een koers van $100 kan stuwen. Grissom wijst op de groeiende adoptie door banken die XRP zouden kunnen gebruiken voor internationale betalingen. Daarnaast heeft de juridische duidelijkheid rond XRP, nadat het in juli 2023 de status van niet-effect kreeg, het vertrouwen van financiële instellingen verder versterkt.

Start nu op Kraken, de veiligste en meest betrouwbare crypto-beurs

Wil je de cryptowereld betreden en misschien XRP of andere cryptomunten kopen? Grijp dan nu je kans en start vandaag nog bij Kraken, de veiligste en meest vertrouwde crypto-beurs ter wereld. Miljoenen gebruikers wereldwijd handelen al op Kraken. Mis de kans niet—maak binnen 2 minuten een account aan en begin vandaag nog met handelen!

Ripple nieuws

BitBoy voorspelt enorme stijging voor XRP en 4 andere Cryptomunten
Rechtszaak tussen Ripple en SEC definitief beëindigd, volgens directeur
XRP koersverwachting: Crypto analisten voorspellen explosieve stijging tot $13
Meer nieuws

Meest gelezen

Bitcoin koers maakt zich klaar voor de ‘grand finale’
Bekende crypto analist: Deze 4 altcoins zijn klaar voor mega stijging
BitBoy voorspelt enorme stijging voor XRP en 4 andere Cryptomunten