XRP, Ripple
Ripple

Waarom verplaatst Ripple tientallen miljoenen XRP?

De populaire crypto-tracker genaamd Whale Alert heeft gemeld dat in de afgelopen 15 uur een totaalbedrag van 160,6 miljoen XRP is verplaatst door Ripple’s ODL-corridor Bitso. De wallet waar het heen gestuurd is wordt door Whale Alert getagd als ‘onbekend’.

Miljoenen XRP-tokens zijn verplaatst

Het fintech-bedrijf Ripple Labs werd gespot terwijl het in totaal 50.000.000 XRP overmaakte. Dit veroorzaakte een golf van reacties, waarin Twitter-gebruikers probeerden te raden waar het naartoe was gestuurd. Sommigen geloven dat Ripple een kleine hoeveelheid van de XRP die ze in handen hebben, zou kunnen verkopen. De XRP werd verplaatst naar een van de wallets van het bedrijf, RL18-VN. Deze wallet wordt meestal gebruikt om XRP buiten het bedrijf te verplaatsen of te verkopen.

De overdracht van gisteren omvatte 4,1 miljard XRP en ging van de Bittrex-exchange naar anonieme wallets in stukken van 300 miljoen en 500 miljoen werd ook genoemd. Dit riep vragen op over het doel en de deelnemers aan die reeks cryptotransacties .

Wat betreft de rest van de overdrachten, 2 daarvan zijn gemaakt door Bitso. Deze Latijns-Amerikaanse crypto-exchange is gevestigd in Mexico en is de enige crypto-unicorn in die regio. Er zat ongeveer 9 uur tussen de hoeveelheden van 35.600.00 XRP en 40.000.000 XRP die gestuurd werden. Bitso is één van de ODL-platforms van Ripple en heeft het gebruik van deze technologie voor geldovermakingen actief verspreid in Latijns-Amerika.

De 3e overdracht werd als slot gedaan door een anonieme whale en ging naar de Bitstamp-exchange. De wallet van de afzender bleek echter gekoppeld te zijn aan de in de VS gevestigde Bittrex-exchange, volgens XRP wallet-tracker Bithomp.

Ripple nieuws

Crypto-whales kopen massaal Ethereum en XRP
Kan Ripple (XRP) ooit tot 100 dollar waard worden?
Crypto whales kopen miljoenen aan Ripple (XRP), rally op komst?
Meer nieuws

Meest gelezen

Bitcoin koers verliest $2.000, wat is er aan de hand?
Crypto analist: ‘Deze 3 altcoins gaan vlammen volgende week’
Stuurt de Amerikaanse centrale bank aan op een gigantische crash voor Bitcoin en aandelen?