Shiba Inu (SHIBA)
Altcoin, Floki

Wat drijft de explosieve stijging van de BONK koers?

Bonk (BONK), een op Solana (SOL) gebaseerd memeproject, onderscheidt zich aanzienlijk in de cryptowereld. Met een indrukwekkende stijging van meer dan 90% in de afgelopen 24 uur, heeft het project een nieuwe recordhoogte bereikt van $0,00002878.

Coinbase voegt BONK toe

Deze enorme prijsstijging is voornamelijk toe te schrijven aan de recente notering van BONK op Coinbase, een van de grootste crypto-exchanges in Amerika.

Noteringen op grote exchanges vergroten de zichtbaarheid en toegankelijkheid van een cryptocurrency, wat vaak resulteert in een toename van het handelsvolume en de prijs. Dit effect wordt versterkt bij memecoins, die vanwege hun speculatieve aard bijzonder gevoelig zijn voor positief nieuws, vaak resulterend in een opwaartse kettingreactie bij beleggers die willen profiteren van prijsstijgingen.

BONK’s razendsnelle opkomst in de cryptomarkt

Door de recente prijsstijging is de marktkapitalisatie van Bonk aanzienlijk gegroeid, waarbij het de grens van $1,5 miljard heeft overschreden. Deze ontwikkeling heeft Bonk een aanzienlijke sprong laten maken op de lijst van meest waardevolle cryptocurrencies. Momenteel bevindt Bonk zich op de 44ste positie, waarmee het de derde grootste memecoin is, na de bekende Dogecoin (DOGE) en Shiba Inu (SHIB). Opmerkelijk is dat Bonk nu ook andere populaire memecoins, zoals Pepe (PEPE) en FLOKI, heeft overtroffen in marktwaarde.

Wat is BONK?

BONK, dat net als Dogecoin en Shiba Inu de Shiba Inu hond als mascotte gebruikt, kreeg aanvankelijk beperkte aandacht, mede door de toenmalige lage marktwaarde van Solana, het netwerk waarop deze memecoin draait. De recente opwaartse trend van Solana, waarbij de waarde de afgelopen maanden verviervoudigd is, heeft echter ook voor BONK een aanzienlijke groei teweeggebracht. Deze ontwikkeling heeft ertoe geleid dat BONK nu meer in de schijnwerpers staat in de wereld van cryptocurrency.

December deal: Pak nu je 20 Euro bonus bij Bitvavo

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Solana of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve decemberaanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Alleen in de maand december: meld je aan bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 20 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Altcoin nieuws

Binance integreert USDT op Toncoin netwerk
Fantom Foundation zet $120 miljoen opzij voor lancering van Sonic Network
Crypto analist voorspelt stijging van 1.724% voor deze altcoin
Meer nieuws

Meest gelezen

Voormalig Ripple directeur: Dit is wanneer we een gigantische XRP stijging kunnen verwachten
Crypto analist: er komt een gigantische koersbeweging aan voor Bitcoin
Michael van de Poppe: Dit is waarom de crypto koersen dalen