Altcoin Nieuws

Altcoin Nieuws

Wat is Divi?

Divi is een cryptocurrency die is gemaakt om het doel van Satoshi Nakamoto “Massive Adoption” te bereiken. Divi is een gedecentraliseerd ecosysteem dat een Proof of Stake consensus protocol gebruikt. Het project gebruikt staking en master nodes om het netwerk veilig te houden en transacties te verifiëren. Divi’s PoS masternodes kunnen op bijna elk apparaat uitgevoerd worden. DIVI is zeer innovatief en biedt verschillende aspecten die niet worden gezien door andere cryptocurrencies. Divi is schaalbaar, snel, goedkoop, gebruiksvriendelijk en veilig.


De historie

Divi is opgestart in het tweede kwartaal van 2017. Op dat moment leek het erop dat het enige wat elke nieuwe cryptomunt die gecreëerd werd moest doen is veel geld uitgeven aan het creëren van een hype. Als dat je goed lukte als project liep je als project snel binnen. Kleine cryptoprojecten betaalde in die tijd de hoofdprijs aan crypto youtubers om hun project te promoten of gaven McAfee $100.000 om een tweet te plaatsen. Er heerste complete gekte in de cryptomarkt.

Divi deed het echter anders. Divi wilde een echt probleem oplossen met hun cryptoproject. Toen de bubbel barste in januari 2018 zagen we enorm veel kleine crypto projecten stoppen of failliet gaan. Slechts een paar projecten bleven bestaan. Dit waren eigenlijk altijd de projecten die een daadwerkelijk probleem oplosten.

Het sentiment in de cryptowereld is sindsdien omgedraaid. In plaats van geld te gooien naar elk willekeurig cryptoproject begonnen mensen onderzoek te doen naar de toegevoegde waarde van de crypto’s. Het team van Divi verwacht dat de cryptomarkt opnieuw een enorme groei gaat doormaken en als dit gebeurt zal er meer regelgeving zijn rondom cryptocurrencies. Dit zal betekenen dat institutionele investeerders in stappen en deze investeerders zullen alleen investeren in projecten die echte achterliggende waarde vertegenwoordigen.

Precies daar is het waar Divi in het spel komt. Toen de cryptowereld draaide om hype was Divi hard aan het werk om echte problemen op te lossen. Ben je benieuwd hoe Divi precies werkt? Lees dan verder.


Hoe werkt Divi?

Het Divi Project is een PoS-blockchain met de slogan “Crypto Made Easy”. Het bedrijf richt zich op het aanbieden van cryptocurrency aan gewone gebruikers door het proces gebruiksvriendelijker te maken. Dit is nodig omdat de crypto adoptie op dit moment tegen een muur loopt. De belangrijkste reden is dat mensen crypto te moeilijk vinden om te gebruiken. De gemiddelde persoon moet het eerst kunnen verzenden en ontvangen zonder bang te zijn om fouten te maken voordat er massa adoptie plaats zal vinden. Divi pakt dit probleem aan. Divi moet net zo makkelijk en vertrowud worden als PayPal, terwijl de kosten om het te gebruiken op bijna ‘nul’ zal liggen.

Naar verluidt heeft Divi het masternode concept met meerdere lagen uitgevonden en beweert het de enige masternode te zijn die met één klik vanuit de wallet kan worden opgezet met behulp van het “MOCCI” -systeem.

Ook streeft Divi ernaar om zijn eigen gebruiksvriendelijke “Chain Lightning” -netwerk te creëren, waarvan zij denken dat het bruikbaarder zal zijn dan de lightning versie van de Bitcoin. Het zal atomische swaps, een geavanceerd beheersysteem en een wallet met meerdere munten hebben die is ontworpen om Bitcoin en andere cryptocurrencies gebruiksvriendelijk te maken.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten