Ripple, xrp
Ripple

Whale Alert ontdekt grote XRP overdrachten

De juridische strijd tussen Ripple en de SEC heeft voor veel spanning gezorgd onder XRP investeerders. Maar die spanning lijkt dit jaar eindelijk tot een einde te komen en dat kan een goed of slecht teken zijn. De CEO van Ripple is in ieder geval optimistisch dat de rechtszaak in het begin van 2023 zou kunnen eindigen.

Ondanks de vrij stabiele XRP koers, blijven de crypto whales massaal interesse tonen in de munt. Het bekende twitter account Whale Alert meldde dat er onlangs miljoenen XRP tokens zijn verplaatst door enkele crypto-whales. Eergisteren werd er bijvoorbeeld één enkele transactie van maar liefst 160 miljoen XRP tokens verstuurd. Deze tokens waren $65,53 miljoen waard.

Whale Alert registreerde ook een overdracht van 39.500.000 XRP van Bitso naar een onbekende wallet. De transactie vond plaats op 26 januari toen de tokens $16,2 mljoen waard waren. Een andere opmerkelijke transacties is een overdracht van 30 miljoen XRP ter waarde van $2,41 miljoen van een onbekende wallet naar Bitso. Daarnaast verplaatste een andere whale 33 miljoen XRP ter waarde van $13,65 miljoen naar Bitstamp vanuit een anonieme wallet.

Mogelijke prijsstijging voor XRP

De XRP token geniet van steeds meer aandacht. Dit komt natuurlijk omdat de rechtszaak tussen de SEC en Ripple Labs eindelijk tot een einde lijkt te komen.

XRP heeft ondanks de juridische strijd vrij goed stand kunnen houden op de cryptomarkt. Uit gegevens van CoinMarketCap blijkt dat XRP op de 6e plaats staat op basis van marktkapitalisatie, die momenteel $20,72 miljard bedraagt.

Dat XRP vrij goed stand weet te houden komt omdat investeerders hopen op een goede uitkomst van de rechtszaak. Als Ripple weet te winnen kan dat namelijk een enorme koersstijging tot gevolg hebben.

Ripple nieuws

Ripple prijsvoorspelling: Analist voorziet stijging XRP naar 6 dollar
Mastercard prijst successen van Ripple in Latijns Amerika
Ripple reageert op dreigende SEC-boete van $2 miljard
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto handelaar voorspelt: Shiba Inu koers kan met 3600% stijgen
Alarmbellen rinkelen: Signalen waarschuwen voor grote XRP koersval
Waarom stijgt de Bitcoin prijs vandaag?