Ripple Nieuws

Whales laten interesse zien in XRP nu rechtszaak Ripple zijn einde nadert

Grote investeerders, ook wel Whales genoemd, hebben interesse getoond in XRP nu de rechtszaak tussen Ripple en de SEC zijn einde nadert. Volgens Whale Alert heeft een grote XRP holder onlangs 254,59 miljoen XRP-tokens ter waarde van $107,78 miljoen overgedragen aan een andere onbekende gebruiker. Gegevens suggereren dat deze transactie voor investeringsdoeleinden was, aangezien het geld in de wallet van de ontvanger blijft en de tokens niet verkocht zijn.

Meerdere grote XRP transacties

Afgezien van de bovengenoemde transactie heeft Whale Alert ook details gedeeld van andere grote XRP-transacties die in de afgelopen 24 uur hebben plaatsgevonden. Ongeveer 19 uur geleden verplaatste een anonieme whale 35 miljoen tokens naar de crypto exchange Bitstamp. De transactie was bijna 15 miljoen dollar miljoen waard op het moment dat Whale Alert het op Twitter meldde.

Een uur later nam Whale Alert nog een grote XRP-transactie waar Deze keer nam een anonieme whale 30,2 miljoen XRP-tokens op, ter waarde van $12,86 miljoen, van de in Zuid-Amerika gevestigde crypto exchange Bitso.

Groeiende interesse in XRP onder Whales

De grote XRP transacties volgen op een groeiende interesse in Ripple onder rijke crypto investeerders. In de afgelopen twee dagen hebben whales meer dan 600 miljoen XRP-tokens van hun wallets op beurzen en cold wallets verstuurd.

De groeiende interesse heeft waarschijnlijk te maken met het feit dat de Ripple rechtszaak tegen de SEC spoedig afgelopen is. Steeds meer investeerders lijken optimistisch dat de XRP token zijn All Time High van 3,40 dollar zal overtreffen als rechter Analise Torres in het voordeel van Ripple beslist.

Ripple CEO Brad Garlinghouse heeft aan CNBC op het World Economic Forum 2023 in Zwitserland bekendgemaakt dat hij vertrouwen heeft in de uitkomst van de rechtszaak op basis van de positie van het bedrijf in de rechtszaak. Hij voegde eraan toe dat hij verwacht dat rechter Torres zich in de eerste helft van 2023 over de zaak zal uitspreken. De opmerkingen van Garlinghouse hebben de honger van whales naar XRP aangewakkerd.

Ripple nieuws

Crypto Expert Verwacht XRP koers van $23.80 in Juni
Whales verplaatsen 500 miljoen XRP tokens
Werkt betalingsgigant Visa in het geheim samen met Ripple?
Meer nieuws

Meest gelezen

Analist verwacht grote Bitcoin correctie en stapt uit de markt
Miljardair Palihapitiya verwacht Bitcoin koersexplosie na capitulatie van de Federal Reserve
Shiba Inu schiet met ruim 12 procent omhoog, wat is er aan de hand?

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten