Ripple, XRP
Ripple

Ripple koers stijgt, vertrouwen in overwinning op SEC neemt toe

Met de geruststellende woorden van Brad Garlinghouse, de oprichter van Ripple, en de bekende advocaat John Deaton, groeit het vertrouwen onder de Ripple-gemeenschap dat zij een regelrechte overwinning zullen behalen in hun rechtszaak met de SEC.

Advocaat John Deaton wees erop dat de SEC Ripple niet ervan weerhield om XRP te verkopen nadat de wetgevers zijn documenten hadden beoordeeld. Stuart Alderoty, de advocaat van Ripple Labs, wees erop dat de SEC de XRP-investeerders, die ze beweren te beschermen, meer dan twee jaar actief hebben geschaad.

Het vertrouwen in Ripple groeit

Het groeiende vertrouwen in Ripple heeft geresulteerd in een prijsstijging van XRP boven het psychologische niveau van $0,40. Het heeft ook een hoogste punt in twee maanden tijd bereikt van $0,432. Op het moment van schrijven is de koers weer iets naar beneden gezakt en handelt 1 XRP token tegen een prijs van $0,422. Dat is nog altijd meer dan 5 procent hoger dan een dag geleden.

XRP koers 23 jan
XRP koers 1 uur per candle – Bron: Tradingview

Garlinghouse heeft vertrouwen in een goede afloop

Niet alleen investeerders lijken weer wat meer vertrouwen te krijgen in een goede afloop voor Ripple Labs. Ook de CEO van Ripple, Brad Garlinghouse, sprak recent zijn vertrouwen uit dat de strijd in de eerste helft van 2023 voorbij zal zijn. Hij voegde eraan toe dat een schikking vereist dat het duidelijk is dat XRP geen effect is. Met het groeiende vertrouwen in een overwinning en de prijsstijging van XRP, is het duidelijk dat Ripple steeds meer vertrouwen krijgt bij de gemeenschap.

Ripple nieuws

4 redenen waarom de Ripple (XRP) koers binnenkort zal stijgen
Ripple CLO: Dit zijn belangrijke deadlines in de SEC vs. Ripple rechtszaak
Crypto-analist voorspelt: Ripple (XRP) mogelijk naar $5,85
Meer nieuws

Meest gelezen

Dit is waarom de Bitcoin koers zakt
Crypto analist: VeChain koers gaat met 1400 procent stijgen
Crypto analist waarschuwt voor voor enorme koersval altcoins